Депутатите няма да изслушват Борисов за АЕЦ „Белене” и АЕЦ "Козлодуй"

  • 28 март 2012 09:49

  • 984
  • 2
Депутатите няма да изслушват Борисов за АЕЦ „Белене” и АЕЦ "Козлодуй"
©

Депутатите отхвърлиха предложение на депутата от Парламентарната група на Коалиция за България Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен за изслушване на премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г за позиция по АЕЦ „Белене” и потенциален седми реактор в АЕЦ „Козлодуй”.

От общо гласували 126 народни представители, „за” дадоха своя вот 39, против” – 24, „въздържал се” – 63. Преди предложението да бъде отхвърлено, народният представител от ПГ на Коалиция за България Румен ОвчаровРумен Овчаров Румен Овчаров е роден на 5 юли 1953 г. в Бургас. В периода 1979–1984 завършва висше образование в заяви: „Нашето предложение не е свързано с изтичащия срок. Има поне четири решения на правителството в различни състави, които са взели решение за това изграждане. Искаме да разберем - каква е причината, поради която цената на проекта „Белене” се увеличи, защо уж по един спрян проект, правителството продължава да плаща – 350 милиона за тези две години? Какво се е случило с работата на консултанта, защо се крият резултатите от неговата работа? По-добре ужасен край, отколкото ужас безкрай”.

Депутатът от ПГ на Коалиция за България Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в заяви от парламентарната трибуна, че министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г трябва да бъде изслушан по три причини.

„Две години и половина поставяме под съмнение енергийната сигурност на България в перспектива, проектът се оскъпява. Втората причина е, че и парламентът, и обществото се нуждаят от достатъчно ясно аргументи за дейността на консултанта, причините за забавяне. Който работи срещу проекта „Белене” и го възпрепятства, по същество обслужва интересите на Русия и Румъния”, посочи Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

Последвайте канала на

Десислава Станева
984 2

Коментари 2

Добави коментар
Даниела

2012.03.28 | 15:59

2
При едноличното управление на БОКО І, парламента е напълно излишен, Народното събрание трябва да се разпусне, данъкоплатците излишно плащаме и за тях.Министерския съвет също. Достатъчен си е ЦК на ГРОБ. Тъпи, смахнати ,малоумни подръжници на ГЕРБ, какво ни докарахте ??!!! България след 1944 г. Управление , тоталитарно и просто!!!
asd

2012.03.28 | 10:02

1
http://www.neobux.com/?r=eustanazias your money is here

Добави коментар

Водещи новини