Пуснаха първия тийзър на "Здрач: Зазоряване - част 2" (видео)

  • 26 март 2012 17:44

  • 3706
  • 2
Пуснаха първия тийзър на "Здрач: Зазоряване - част 2" (видео)
©

Първите кадри от новата част от поредицата "Здрач" се появиха онлайн в подгряващ трейлър на филма, писа сайтът NME.com.

Във видеото към втората част от "Здрач: Зазоряване" зрителите най-накрая ще видят главната героиня на поредицата Бела (Кристен Стюарт), след като се е превърнала във вампир. "След 18 години, в които бях обикновена, най-накрая открих, че бих могла да блестя", казва Бела в началото на трейлъра.

Тя бива преобразена след брака си с Едуард Кълън (Робърт Патинсън) в последния филм от популярната филмова сага от миналата 2011 г.

"Здрач: Зазоряване - Част 2" бележи края на епичната свръхестествения серия, която се основава на романите на Стефани Майър (книгата "Здрач" се издава на български от издателство "Егмонт" - България - бел. авт.), пише dnevnik.bg.

В най-новия филм от поредицата семейство Кълън събира армия от вампири, за да защити дъщеря си Ренесме от злия Аро (в ролята Майкъл Шийн).

Въпреки че това е и краят на историята, развиваща се в книгите на Стефани Майър, от ръководството на компанията, която издава филма - Lionsgate, споделиха, че това може да не е края на популярната филмова поредица. Джон Фелтаймър от Lionsgate казва, че очаква филмът да отбележи резултати от над 700 млн. долара в световния боксофис.

"Трудно ми е да си представя, че филм, който прави над 700 млн. долара, не може да продължи", са думите му, цитирани от NME.com.

В лентата, която се очаква да тръгне на голям екран в света на 16 ноември, отново участва Тайлър Лаутнър, както и Ашли Грийн и Дакота Фанинг.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
3706 2

Коментари 2

Добави коментар
djako

2012.07.01 | 14:17

1
Ebahti i geiskata prostotiq, vseki znae 4e vampirite na slunce izgarqt v adski muki a ne ble6tukat vse edno sa pokriti s brokat. Mn tup film!
йоан

2012.07.01 | 14:17

2
Това е твоето мнение, което никой не ти го е искал. Всеки си има предпочитания за филми музика. Трай си там и ти си тъп а не филма !

Добави коментар

Водещи новини