Замериха Ким Кардашиян с брашно

  • 23 март 2012 20:10

  • 1781
  • 1
Замериха Ким Кардашиян с брашно
©

Риалити звездата преживя доста унизителен инцидент преди ден.

Докато присъстваше на представянето на новия си парфюм в Лондон брюнетката бе уцелена с пакет брашно.

Минути преди инцидента Ким гордо се усмихваше и позираше на червения килим с приятели и роднини. И съвсем неочаквано се оказа покрита с бял прах от главата до петите.

В последствие охраната установи, че нападателката е от азиатски произход, а веществото, което хвърлила по риалити звездата е само брашно, пишат от hotarena.net. Въпреки шока и унижението, които преживя Кардашиян не се скри в хотела, а се върна на червения килим.

Според полицията жената нападнала звездата е яростен поддръжник на РЕТА. Тя обаче бързо бе пусната от ареста, след като Ким заяви, че не желае да не повдига обвинения срещу нея, пише hotnews.bg.

 

Последвайте канала на

1781 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Вземете своето!

2012.03.26 | 16:04

1
ВЕЧЕ РАБОТИ!!!Страницата, която ще дели 50% от приходите си със своите потребители вече РАБОТИ!!Проверете на wazzub.com и открийте една социална мрежа по-хубава от фейсбук, с много повече опции и улеснения!Бъдете първи, създайте клуб или блог по ваша любима тема или хоби!Наслаждавайте се!Към този сайт ще бъде добавена, търсачка, видеосподеляне, безплатни игри и още много други! СУПЕР РАЗЛИЧНОТО и истинското е, че wazzub ще дели 50% от приходите си всеки месец с регистрираните потребители.Завинаги, като заплата!Само за регистрираните до 9 април 2012!!Доверието на първите ще бъде оценено от Wazzub, те ще покажат на света, че е възможно да се работи в интерес на потребителите!Фейсбук и Гугъл печелят милиарди, но не дават нищо, вземете своето сега, за да живеете по-леко в бъдеще!Регистрирайте се и поканете няколко приятели!Не се изискват никакви пари, вложения или инсталация на софтуер.Не се клика върху никакви банери, не се гледат никакви реклами!Регистрацията става за минута – нужни са мейл и име.След това ще получите писмо с кратки съвети.Целият свят говори за wazzub, погледнете и в youtube! Шанса е уникален, вземете част от милиардите на големите компании, wazzub ви ги предлага само сега!!Само до 9-ти април 2012!Регистрацията става с покана. За Вас тя е тук: http://signup.wazzub.info/?lrRef=98df1a72

Добави коментар

Водещи новини