Мадона олеква с 5000 рубли в Санкт-Петербург

  • 22 март 2012 16:11

  • 2573
  • 1
Мадона олеква с 5000 рубли в Санкт-Петербург
©

МадонаМадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо бе заплашена с глоба от 5000 рубли (130 евро) от депутат в Санкт-Петербург, пише газета.ру.


Кралицата на попа написа във Facebook, че наскоро приетият в града закон за забрана на публичните изяви на хомосексуална близост смехотворна диващина. Според Виталий Милонов, автор на разпоредбата, административното наказание ще бъде наложено на звездата, ако тя наруши закона. Самият той ще посети очакваната скоро изява на МадонаМадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо и ще наблюдава дали законът е спазен. Законодателят смята да плати билети и на свои поддръжници, които при евентуална неморална изява от страна певицата да бъдат привлечени като свидетели.

МадонаМадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо е втората потенциална жертва на Милонов. По-рано германската група Rammstein бе заплашена да попадне под ударите на закона.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
2573 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Vlado

2012.07.13 | 16:30

1
Заповядайте в най-новата социална мрежа WAZZUB - първата истинска глобална общност, която плаща на своите членове. Моля, кликнете върху следния линк: http://signup.wazzub.info/?lrRef=638f38dc за да научите повече и при ваше желание да се регистрирате.При положение,че не ви се изписва като линк,просто го копирайте и заредете в браузъра си.Регистрацията отнема само,няколко минути,да поканите всичките си приятелите също не би ви отнело кой знае колко от времето,просто им изпратете едно и също съобщение,като го копирате и пействате.А повярвайте ползите може да са големи. Калкулаторът който са сложили от най-новата социална мрежа WAZZUB показва,колко минимално усилие е нужно да направите за една сума, която получават хора с образование и късмет в България, и която вие ще получавате до живот. М Н О Г О В А Ж Н О:===>>> СЛЕД КАТО СЕ РЕГИСТРИРАТЕ,ПОТВЪРДЕТЕ РЕГИСТРАЦИЯТА СИ ОТ ЛИНКА,КОЙТО ЩЕ ВИ БЪДЕ ИЗПРАТЕН В ПОЩАТА ВИ ОТ WAZZUB.В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ,НАКРАЯ ЩЕ ЗАГУБИТЕ ВСИЧКО,В СМИСЪЛ ВСЕКИ ЕДИН ДОЛАР КОЙТО СТЕ СПЕЧЕЛИЛИ,КАТО СТЕ ПОКАНИЛИ НЯКОГО. Пример каните 5 човека да се регистрират от вашият линк,те от своя страна поне по още 5-ма,които след като направят същото като вас,и така до 5-то ниво.Резултатът е този,че след стартът на 9 април тази година вие ще получавате близо 4000$ месечно без да правите повече каквото и да е за целта и то до живот.Представете си какъв би бил ефектът,ако се позанимаете доста повече.А при съвсем минимални усилия може да имате и 100-200$ на месец,Вие избирате!!! Не забравяйте няма какво да губите,освен свободното си време. Сещате ли се за някога, за по-полезно и доходоносно прекарано свободно време? Аз лично не. Вашата покана е тук: http://signup.wazzub.info/?lrRef=638f38dc

Добави коментар

Водещи новини