Google с пролетен doodle

  • 20 март 2012 10:41

  • 977
  • 2
Google с пролетен doodle
©

Най-голямата интернет търсачка google също отбелязва идването на астрономическата пролет.

Тя зарадва всички интернет потребители с цветен и пъстър doodle, който включва цветчета и символът на пролетта - щъркелът.

Астрономическата пролет дойде точно в 07.14 часа тази сутрин и то с много слънце и прекрасни температури, каквито подхождат на сезона.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
977 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2012.03.22 | 19:07

2
Астрономическа пролет - да, но отдавна нямаме сезон пролет. От началото на април до края на септември е лято, само че тази година започна дори по-рано. Но не е сигурно по колко месеца ще са лятото и зимата, скоро ще има нови промени на климата.
Mia

2012.03.20 | 23:00

1
Стартираща Интернет компания, която ще дели 50% от печалбите си с регистрираните потребители. Не се изисква никакво вложение на средства, инсталации, безкрайни кликания и т.н. Сайтът започва да работи официално на 7 април. Ще бъде портал за търсене (като Гугъл). Идеята е, че в момента събират възможно повече хора, за да имат рекламодателите им аудитория. И съответно колкото повече хора ти лично набереш, толкова по-голям ще е твоят коефициент, въз основа на който ще се изплащат парите. Така че всичко, което е необходимо да направиш, е да се регистрираш и след това да поканиш приятелите си да се присъединят! Твоята покана е на този линк: http://signup.wazzub.info/?lrRef=96144d0f Регистрирай се и покани приятелите си, за да имаш възможност да започнеш да печелиш! Само регистрираните до 1-ви април участват в разпределянето на парите след това (първите плащания ще бъдат след 15 май). Регистрираните потребители след тази дата ще получават отстъпки от фирмите рекламодатели. Бъди от първите, регистрирайте се, покани приятели и печелете!

Добави коментар

Водещи новини