Хайка за незаконна продажба на лекарства в София

  • 19 март 2012 14:22

  • 1032
  • 1
Хайка за незаконна продажба на лекарства в София
© Булфото

Столични полицаи извършиха проверка за незаконна продажба на лекарства, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Разпитани са трима амбулантни търговци, по случаите са образувани преписки. В проверките, проведени вчера на територията на битпазар „Малашевци”, са участвали служители на икономическа полиция от столичното Пето районно полицейско управление. В хода им са установени трима нарушители, които на импровизирани сергии търгували с различни лекарства. 57-годишната софиянка С.И. предлагала над 100 таблетки аспирин, активен въглен, инхалатори. Друг неин „колега” – 34-годишният А.И. от гр. Оряхово разполагал с по-богат асортимент - продавал профенит, ацикловир-актавис, хидратин алфа, имодуим и ендотелон, а 43-годишният Б.П. - три картонени опаковки редормин. Установено е, че той нямал адресна регистрация в София и се подвизавал в ж.к. „Фондови жилища”.

Служителите на реда иззели цялото количество лекарствени продукти с протоколи за доброволно предаване. По случаите са образувани преписки, тримата „търговци” са разпитани и са призовани да се явят в районното управление за изясняване на случая на 23 март.

Всички материали и иззетите лекарства ще бъдат предадени на Изпълнителната агенция по лекарствата.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1032 1

Коментари 1

Добави коментар
shans

2012.03.19 | 16:52

1
http://signup.wazzub.info/?lrRef=0d4dc47dВземете своята част от парите, които мултимилиардните компании като Гугъл и Фейсбук печелят, само за това че ползвате страниците им. На 09 април стратира нова страница, която съчетава търсачка и социална мрежа. Всички които се регистрират до 09 април 2012 ще получават 50% от приходите и до живот! Всеки месец, като заплата! Регистрацията е напълно безплатна и проста - име и имейл и става с покана. Колкото повече хора поканите, толкова повече пари ще спечелите! Но това не е пирамида, защото хората които ще получат дивидент, трябва да са регистрирани до 9 април! След това тази опция отпада! Това е бонус само към първите, за доверието! Те възприемат първите си клиенти като основни акционери, които ще бъдат наградени с месечен дивидент! Kомпанията е сериозна американска и е вложила милиони в проекта си, а очакванията са за милиони, дори милиарди долари от реклама! Част от тях са за Вас! Шанса наистина е уникален! Вашата покана е тук: http://signup.wazzub.info/?lrRef=0d4dc47d

Добави коментар

Водещи новини