Студентка сменя Плевнелиев

  • 19 март 2012 07:32

  • 807
  • 0
Студентка сменя Плевнелиев
© Булфото

Жена ще смени Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното на президентския пост днес.

Това ще стане в кампанията "Мениджър за един ден", в рамките на която  студентка ще седне в стола на държавния глава на „Дондуков” 2 и ще се заеме с делата му. Тя ще бъде приета в президентския кабинет от Плевнелиев и ще се запознае с работата му от първа ръка, пише "Монитор".

Общо петима младежи ще се включат в дейността на президентската администрация – три момчета и две момичета. Студентите ще влязат в ролята на секретари на президента – по социалната политика, икономическите въпроси и други. Кампанията се провежда у нас вече няколко години, но за първи път в нея се включва и президентската администрация.В края на март Плевнелиев ще замине на двудневно работно посещение  в Италия. В програмата е предвидена среща на четири очи между Плевнелиев и италианския му колега Джорджо Наполитано. Президентът ще разговаря и с българската общност там.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
807 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини