Клюкарстването във Facebook стана професия

  • 17 март 2012 07:26

  • 3456
  • 3
Клюкарстването във Facebook стана професия
©

Клюкарстването във Facebook стана професия.

Всяка уважаваща себе си фирма наема отговорник по социалните мрежи, съобщи вчера собственикът на фирмата за обяви за работа "Джоб тайгър" Светлозар Петров, цитиран от "Монитор". От няколко месеца и в неговата фирма има назначен човек, който се занимава със социалните мрежи, въпреки че преди няколко години никой не подозирал, че ще трябва да се наемат хора за това.

На трудовия пазар се предлагали и щатове за шеф блогър или за контрол на публикациите в интернет. Новите професии щели да се налагат все повече, макар че били екзотични. Причината е, че много от клиентите се влияели от социалните мрежи и търсели там информация за различни стоки и услуги.

На 21 март във Великотърновския университет ще се проведат националните дни на кариерата, в които ще участват 18 компании от цялата страна. На форума ще се съберат работодатели и студенти. Мениджърите щели да подберат студенти за стаж, които можели да  останат на работа и след това. Така над 7000 души са си намерили работа за последните няколко години.

Последвайте канала на

Весела Найденова
3456 3

Коментари 3

Добави коментар
бобо

2012.03.19 | 10:45

3
А добро утро то клюкарстването по принцип стана професия ( до вчерашни клюкарки днес се наричат журналистки )
Петър

2012.03.18 | 21:30

2
СЕРИОЗНА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДОХОДИ !!! Нов интернет портал - търсачка ще дели 50% от приходите си с регистрираните потребители. Регистрирайте се с поканата в края на този пост, поканете приятели и печелете от 7-ми април 2012! Уникална възможност, не се изискват никакви вложения или даунлоад. Всеки нов приятел, който ще поканите с персоналния си линк, увеличава факторът по който ще се изплащат парите ви! Всеки месец, като заплата! Вашият линк: signup.wazzub.info/?lrRef=fad3c987

2012.03.18 | 21:30

1
www.sportnamedicina.com Професионални ортези, протектори и облекло за спортисти. За всички хора, които ценят тялото си

Добави коментар

Водещи новини