ВСС избира днес апелативен прокурор на София

  • 15 март 2012 08:52

  • 683
  • 1
ВСС избира днес апелативен прокурор на София
©

Днес Висшият съдебен съвет (ВСС) ще избере апелативен прокурор на София.

Кандидатите са трима - сегашният зам.-градски прокурор Божидар Джамбазов и двамата заместник-апелативни прокурори на София - Галина Стоянова и Йордан Стоев.

Конкурсът беше отлаган, защото ВСС не успя да избере никой на предишното гласуване. Нито един от двамата кандидати тогава не събра нужните 13 гласа.

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
683 1

Коментари 1

Добави коментар
Вземете своето!

2012.03.15 | 20:31

1
Вземете своята част от парите, които мултимилиардните компании като Гугъл и Фейсбук печелят, само за това че ползвате страниците им. На 09 април стратира нова страница, която съчетава търсачка и социална мрежа. Всички които се регистрират до 09 април 2012 ще получават 50% от приходите и до живот! Всеки месец, като заплата! Регистрацията е напълно безплатна и проста - име и имейл и става с покана. Колкото повече хора поканите, толкова повече пари ще спечелите! Но това не е пирамида, защото хората които ще получат дивидент, трябва да са регистрирани до 9 април! След това тази опция отпада! Това е бонус само към първите, за доверието! Те възприемат първите си клиенти като основни акционери, които ще бъдат наградени с месечен дивидент! Kомпанията е сериозна американска и е вложила милиони в проекта си, а очакванията са за милиони, дори милиарди долари от реклама! Част от тях са за Вас! Шанса наистина е уникален! Вашата покана е тук: http://signup.wazzub.info/? lrRef=98df1a72

Добави коментар

Водещи новини