Сергей Игнатов: Не мога да забраня кючеците на Азис в училище

  • 14 март 2012 13:37

  • 5903
  • 29
Сергей Игнатов: Не мога да забраня кючеците на Азис в училище
©

"Не мога да забраня чалгата в училище".

Това заяви министърът на образованието Сергей ИгнатовСергей Игнатов Сергей Симеонов Игнатов е министър на образованието, младежта и науката в кабинета на Бойко във връзка с видеоклипа, който взриви вчера, както Фейсбук, така и медиите. Припомняме ви, че вчера Novini. bg ви информира за скандалния кючек на ученици от Видин на песен на Азис.

"Мога да ви отговоря съвсем по библейски, този изпълнител забранен ли е от някакъв орган, по разпространението на тази музика, примерно от СЕМ забранена ли е. Ако аз наложа забрана, от една страна, някой ще каже "Браво на министъра!", от друга страна, ще ме подгонят за дискриминация, но това, което ние правим, е експертите по музика наистина трябва да се произнесат и очевидно в определена възраст трябва да има едно качество на изпълнение, което децата да усвоят. В случая, едни ми казват, че било рап, други ми казват нещо друго...", каза Сергей ИгнатовСергей Игнатов Сергей Симеонов Игнатов е министър на образованието, младежта и науката в кабинета на Бойко.

Последвайте канала на

Десислава Станева
5903 29

Свързани новини

Коментари 29

Добави коментар
ПАК АЗ

2014.03.12 | 16:47

29
ЧЕТА КОМЕНТАРИТЕ И СЕ ЧУДЯ ЩО СТЕ ТОЛКОЗ ПРОСТИ ВСИЧКИ,НИКОЙ НЕ НАПИСА ЧЕ БЪЛГАРСКИЯ НОРОД ПЛАЩА С ГДИНИ ТОК ВОДА ЩОТ МАНГУСТИТЕ ГИ МЪРЗИ ДАСИ ПЛАЩАТ 80% ОТ ТЯХ АМИ МИ ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ ТУК!! НА КОЯ ПЛАНЕТА СЕ НАМИРАТЕ ВСИЧКИ И КОГА ЩЕ СЛЕЗЕТЕ НА ЗЕМЯТА НЕЗНАМ!
vanko76

2012.06.20 | 22:56

28
Забранете цялата напаст наречена "чалга"иначе след 15-20 години,ще се разхождат по улиците само травестити и проститутки.
от Испания

2012.06.20 | 22:56

27
Преди години ми се наложи да влезна по работа за десетина минути в едно кафене, взето под наем от българи. По телевизора някаква девойка с две оскъдни марцалчета мячеше в съпровод с музика. Докато изчакам барманката да си обслужи клиента, седнал да пие кафе на бара испанец ме попита: В България порно каналите 24 часови ли са?
8

2012.03.16 | 17:35

17
Един от методите, за справяне с този тип музика, който изключително много е допринесъл за упадъка на обществото, е чрез бойкотиране, на всякакъв вид публикацаий изнесени в медийното пространство, свързани с героите от ЧАЛЛГА средите. Като цяло, не малък принос за изкуственото насаждане на чалгаризма у нас имат и телевизионните шоу програми, които издигнаха и продължават да издигат тези индивиди на пиедистал, на който подрастващото поколение гледа, като на нещо свято (И е нормално, след като 90% от предаванията по водещите български телевизии са направени изцяло за женска аудитория и винаги се намира някое от тях да повдига от време на време позападналия рейтинг на Чалгата музиката).... Спрете да гледате тези предавания, не им вдигайте рейтинга, не пишете коментари под публикацаии свързани със смешните герой на нашето време, защото колкото повече негативни коментари има под публукация свързана с лице като Азис толкова повече ще му се вдига рейтинга! Тези хора са известни не с друго, а със скандала, те се хранят от него, а вие им усигорявате тази храна, защото всеки вид реклама, макар и лоша, е все пак вид реклама !!
MRAZQ 4ALGA

2012.04.20 | 15:27

26
kato za na4alo , spored men dobar variant e da se sprat 4alga kanalite, planeta payner, planeta folk, i drugite takiva podobni zabravih im imenata, az sam s bulsatkom i imam okolo 4 kanala samo s takiva 4algii, ne moje li vmesto tqh da slojat drugi muzikalni televizii kato the voice i city, ami 6te gledame bai ganiovcite na balgariq
Герев

2012.03.20 | 18:33

25
Ако може да бъде забранен този министър, като вреден за образованието и за нацията след това да бъдат взети мерки за медийните подлоги и най вече чалгата
MRAZQ 4ALGA

2012.03.18 | 16:56

24
edno vreme kogato az bqh u4enik, ni karaha da peem varvi narode vazrodeni, i stani stani unak balkanski, a dnes karat decata da peqt napipai go, kak boli i vsqkakvi takiva prosta6tini,DA SE ZABRANI 4ALGATA NAVSQKADE NE SAMO V U4ILI6TATA, AZ SAM ZA, TAZI PARODIA NA MUZIKA PROMIVA MOZAKA NA DECATA ZATOVA TE STAVAT POSLE KURVI I PEDALI

2012.03.18 | 16:55

23
Ако това е морала на който може да научат децата ни в училище, ще има жертви от учителите..
EMIL RANGELOV

2012.03.18 | 16:54

22
CHALGATA triabva da se zabrani navsiakude!Tia vodi do pulna lichnostna degradacia!CHALGA ,JADENIE I PIENIE e tova beshe celta na edni gospoda ot minaloto,takuv narod gladen i pian vseki moge da manipulira kakto si iska!Systema kontrol naroda,KGB-KDS BG IZVRATENIA DO SHIA! Rezultatite sa na lice veche 30 godini promivane na mozuci ,a NARODA da go duha!
APG

2012.03.16 | 17:36

21
Ало ВЕЛИНА , като вида че редом с малките пикльовци , кърщат и учителите тогава ще говориш за морал на учителите , далече съм от мисълта да защитавам който и да било , малко обективизъм моля , умишленото съсипване на образованието не идва от учителите , а от държавната политика и законодателството , учителите вече имат само задължения (нямат права ), учениците имат само права (никакви задължения) .Така че не ми говорете за морал , учителите са едни от малкото които полагат усилия да изградят достойни хора от нашите "мили" деца!
...

2012.03.16 | 17:36

20
Тук става въпрос ,че действието се извършва в училище където уж требе да властва МОН ... строили са децата и играят на таква музика..никой не говори ,че трябва да се забрани из цяло в училищата да не се слуша такава музика то това няма как да стане..има де но едва ли ще се спазва как да е. Не е в това проблема проблема е ,че където има орг. такива мероприятия със знанието на МОН (предполагам няма кка иначе) да не стават такива неща защото е повече от недопустимо ... :Х

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини