Загинал и трима ранени след кърваво меле в шуменско село

  • 11 март 2012 10:22

  • 1679
  • 0
Загинал и трима ранени след кърваво меле в шуменско село
© Булфото

57-годишен мъж почина, а трима пострадаха тежко след скандал в шуменското село Иваново вчера, съобщиха от ОД на МВР – Шумен.

На 10 март 2012 г. около 18:30 часа в оперативната дежурна част на ОД на МВР - Шумен е получен сигнал от център 112, че на улица в село Иваново след възникнал скандал са наранени лица. Към МБАЛ Шумен са транспортирани 57-годишен мъж от село Иваново, който е бил с нараняване в областта на корема, починал на път за болницата, 36-годишния му син, който е с нараняване в областта на корема, който е настанен за лечение с опасност за живота, другият му син на 31 години, който е с нараняване в таза и 34-годишен мъж с нараняване в крака. След като им е оказана медицинска помощ двамата мъже на 31 и 34 години са освободени за домашно лечение.

На място веднага са изпратени служители на ОДМВР Шумен и Районно управление „Полиция” – Велики Преслав. По първоначални данни е възникнал скандал между няколко лица, като част от тях преди това са празнували рожден ден. На основание чл. 63, ал.1, т.1 от ЗМВР за срок от 24 часа са задържани 20-годишен мъж, 22-годишен мъж, 27-годишен мъж, 37-годишен мъж и 26-годишен мъж от село Иваново, които са настанени в помещения за задържане в Районно управление „Полиция” – Шумен и Районно управление „Полиция” – Велики Преслав. Извършен е оглед. Образувано е досъдебно производство. Иззет е нож, с който най-вероятно са причинени нараняванията, дървен кол, верига и брадва. Работата по случая продължава.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1679 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини