Майката на Боевски: Бог да пази Гълъбин

  • 05 март 2012 07:29

  • 914
  • 1
Майката на Боевски: Бог да пази Гълъбин
©

Позитивно настроена съм Красимира Боевска не разпродава имуществото, за да се спаси Гълъбин от затвора и това е поредната лъжа, която се пише.

Това каза в сутрешния блок на ТВ7 майката на заловеният с наркотици в Бразлиялия Гълъбин Боевски Стела Боевска. "Аз вярвам на моя син, сигурна съм в него, убедена съм, че той никога не би го направил. Той е баща на три деца и мисля, че не би го направил, за да не стигне това до тях", каза тя.

Бог е с него, да го пази, да вярва и че скоро ще си дойде и да го прегърна, каза още майката на Боевски. Тя не изключи възможността Гълъбин да получи осъдителна присъда, но се надява България да се споразумее да го приеме в наш затвор, за може близките му да му ходят на посещения.

Тя се е обърнала с молба към ТВ7 да й предостави запис от интервю, с полицая, който е арестувал Гълъбин на летището. “В интервюто човекът казва, че Гълъбин не е бил притеснен и е очаквал, че това е рутинна проверка. Това е много важно”, добави майката на Боевски.

Според ней явно количеството на наркотика е притеснило съда в Бразилия, за го пусне под домашен арест. “Наехме жилище за 6 месеца както иска съдът, но не промениха мярката. Явно количеството ги притеснява, обясни още Стела. – Не е вярно, че продаваме имущество, за да живеем. Нямаме финансови затруднения.”

Майката сподели още, че съпругата на Гълъбин – Красимира, от няколко дни е в Бразилия и в събота и неделя го е посетила в затвора. “Свижданията са събота и неделя. Красимира е била при Гълъбин. Той е бил малко е напрегнат. Това ми каза тя. Но това е нормално. Аз вярвам на Гълъбин. Убедена съм, че нищо не е направил. Не мога да накарам хората да вярват в него”, обясни още Стела.

Тя продължава да работи в кафето и да се грижа за съпруга си, който е болен от рак. “Мога да кажа, че той е горе-долу добре. Чака да дойде утре деня, в който се надяваме, че присъдата ни ще е оправдателна. Имаше момент, в който бе в много тежко състояние и не вярваше, че ще дочака Гълъбин. Сега нещата да по-добре”, завърши Стела.

Последвайте канала на

914 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2012.03.05 | 08:26

1
гълъб го отпишете, вече е БИТА КАРТА

Добави коментар

Водещи новини