Медведев приветства победата на Путин на президентските избори

  • 05 март 2012 06:42

  • 802
  • 0
Медведев приветства победата на Путин на президентските избори
©

Руският президент Дмитрий МедведевДмитрий МедведевДмитрий Медведев - трети президент на Русия, роден на 14 септември 1965 г. в Ленинград, сега приветства победата на премиера Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 на произведените вчера в страната президентски избори, предаде ИТАР-ТАСС.

"Днес у нас е много хубав ден", възкликна Медведев на снощния митинг в центъра на Москва в подкрепа на Путин. "Благодаря ви, че сте тук, благодаря ви, че сте с нас. Благодаря ви, че поддържате нашия кандидат - Владимир Владимирович Путин", се обърна той към събралото се множество от 110 хиляди души.

Медведев не подложи победата на Путин на ни най-малко съмнение и увери, че тя "е много необходима на всички нас". "Тази победа е нужна, за да бъде нашата страна съвременна, силна и независима... и ние на никого няма да я отстъпим", подчерта той.

Медведев бе посоченият от Путин кандидат на предишните президентски избори в Русия - през 2008 г . - на които премиерът не можеше да се кандидатира, тъй като по конституция държавният глава няма право на повече от два поредни мандата.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
802 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини