Двама рибари се удавиха в язовир в Новозагорско

  • 04 март 2012 13:12

  • 2253
  • 1
Двама рибари се удавиха в язовир в Новозагорско
© Булфото

Двама рибари са се удавили в язовир в Новозагорско, съобщиха от Областната дирекция на МВР Ямбол.

Около 09,30 часа вчера в южния край на язовир „Кайлъка”, двама мъже на 20 и 21 години от тунджанското село Скалица влезли да ловят риба с лодка.

Между 10,30 и 11 часа в същия ден, охраната на водоема информира полицията в Нова Загора, че лодката, с която са влезли момчетата, е обърната и двамата ги няма. Предприети са незабавни действия от спасители на МВР и водолази от Бургас за тяхното издирване.

Около 17,30 часа е намерен трупът на 20 - годишното момче, като мероприятията по издирването на неговия приятел са прекратени в 20,00 часа снощи. Около 11,00 часа днес е намерен трупът и на второто момче.

Образувано е досъдебно производство.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2253 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2012.03.05 | 07:15

1
Излиза нова добра и същевременно необвързваща оферта за странични доходи. Струва ли си да проверим!? Може би. Честно казано не знам, но защо да не се пробваме. Какво бихме могли да изгубим все пак !? 5 минути от безцелното си сърфиране в интернет или 5 минути тролване в някой безизвестен форум!? Всеки сам решава за себе си дали да провери. Възможностите на интернет в днешно време са безкрайни и милиони хора по света си докарват месечни доходи далеч над представата ни за хубава заплата, при това с най минимални усилия. Проверете и вие! Можете единствено да спечелите.Регистрирайте се във WAZZ UB, получете персонален код и поканете още хора да направят същото. Изградете своята империя до 9-ти Април. За всеки следващ регистриран до 5-то ниво получавате $ фактор 1. Колкото по голям фактор натрупвате, толкова повече доходи получавате. От 15-ти май WAZZ UB ще разпределя 50 % от приходите си на своите членове съобразно $ фактора. Колкото повече случайни потребители посещават интернет страниците на WAZZ UB след пускането на пазара, толкова повече пари ще се разпределят сред регистрираните членове всеки месец. Печели се пасивно, без никакви задължения от ваша страна. Линк за регистрация: http://signup.wazzub.info/?lrRef=d1fb1b7b

Добави коментар

Водещи новини