Най-добрият алкохол за зверско напиване е...

  • 03 март 2012 20:27

  • 10148
  • 1
Най-добрият алкохол за зверско напиване е...
©

Пием всичко, знаеш! Естествено, всеки от нас си има предпочитания, ама ако сега ги разкрием, ще кажеш, че правим реклама. Важно е да се отбележи, че не сме връщали никакъв алкохол. И все пак, това е в случаите на ежедневно пиянство, което ни е адски любимо. Но когато става дума за екстремно алкохолизиране, нещата са други.

Това беше и причината да те попитаме кой е любимият ти алкохол за злоупотреба.



Най-много пиячи, цели 18.58%, залагат на уиски. Не уточнихме дали става дума за бърбън, скоч, тенеси, а, у, ама предполагаме, че тук са отговорили почитателите на всички разновидности. Класиката настоява, че трябва да е on the rocks, но ние го предпочитаме чисто. И даже в момента гледаме една чаша от готино уиски, което ни беше подарено от хер Йордан Железчев - Дака, железен си!


"Ракийчице, светая мъченичице..." - вероятно това е сред любимите пиянски песни на 18.90%, които са гласували именно за ракията за средство за зверско напиване. Тия дни получихме в офиса една страшна сръбска дюлева ракия, та в момента потриваме доволно длани, защото днес ще се пие именно това! (Защо ен сме я изпили досега? Тя е за спешъл ъкейжънс!)


Единият колега твърди, че водката е единственото честно питие - прозрачна е и веднага разбираш за какво си мисли! Това съждение му се появи след литър от любимата му марка прозрачна течност, но ние още го цитираме. Вероятно на неговото мнение са и гласувалите за същия алкохол 15.83%.



Дали сама или в облак, мастиката е сила! Предполагаме, че 5.09% също като нас поркат мастика и се оправдават, че имат проблеми с кроема (била много полезна), 'щото иначе ще изглеждат като поредните квартални пияндета. Нас това не ни притеснява, знаеш...



Скъпо вино и френско сирене - това е една доста изтънчена рецепта. Каниха ни преди време на дегустиране на едно от двете, не помним кое, ние си изпихме по няколко бутилки всеки и оттогава нещо не са ни канили пак... Доста странни хора! А 4.04% също са фенове на виното, респект за което!



Бирата не е просто лекичък алкохол, а начин на живот! И ще спорим с всеки, който ни обяснява, че не трябва да се биропие на работа. Да не говорим за националния спорт "пейкинг", който би бил немислим без пенливата течност. 3.39% не се страхуват да се наливат до крайност с бира, макар да знаем, че махмурлукът след това е един малък апокалипсис.



"Джинът е коварно питие!" - това ни предупреждаваха бащите ни, когато бяхме млади падуани в дебрите на алкохолните подвизи. Е, 2.58% нямат проблем да наблягат именно на джина, но вярваме, че си знаят мярката, а не просто се перчат. Преди няколко месеца Profit.bg бяха изнамерили отнякъде бутилка Bolls, з акойто проучихме и разбрахме, че е сред най-яките марки джин. Ми, не беше никак зле.



Еднакъв брой отговори - по 1.62% - имат ментата (Обичам да пуша, да пия и да ям!) и коктейлите. Искрено се надяваме, че гласувалите за коктейл са жени. А зелената течност ни кара да се чувстваме като Хълк през лятото на плажа!

Май най-много ни зарадва, че всеки пети си признава: всякаква пиячка става за екстремизми! Похвално, колеги, похвално!

За сметка на това 7.59% заявяват безсрамно: "Не се напивам зверски, сори...". Мислехме тук да напишем, че ако отговорилите са над 60 години например, това е позволено, ама сърца не ни дават да твърдим това! Пише мен.бг.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
10148 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Владо

2012.03.18 | 11:40

1
Валка, 18,9% е повече от 18,58%. Трябва да намалиш малко пърцуцата.

Добави коментар

Водещи новини