Пияна шофьорка отсече дръвче при катастрофа

  • 03 март 2012 10:15

  • 1521
  • 1
Пияна шофьорка отсече дръвче при катастрофа
©

Жена шофьор с над 1 промил алкохол отсече дръвче при катастрофа край с. Ковачево тази нощ, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.

Тази нощ около 00:45 часа в оперативната дежурна част на ОДМВР Шумен е получен сигнал от център 112, че край село Кочово е възникнал пътен инцидент. На място са изпратени екипи на Районно управление “Полиция” – Велики Преслав и Центъра за спешна медицинска помощ. В хода на първоначалните мероприятия е установено, че лек автомобил “Фиат Мареа” с шуменска регистрация, управляван от 39-годишната Й.Б. от Велики Преслав, движещ се по пътя от село Кочово за града е излязъл вдясно от пътното платно навлязъл в ябълкова градина и отсякъл дръвче.

В МБАЛ Шумен са откарани 39-годишната жена и 51-годишен мъж, пътувал в автомобила. При прегледите е установено, че мъжът е с фрактури на две ребра вляво. Жената е изпробвана с техническо средство, като е отчетена 1,18‰ концентрация на алкохол в кръвта й. Взета й е кръвна проба за химичен анализ. Образувано е досъдебно производство.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1521 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Току-виж не е лъжа?

2012.03.03 | 15:19

1
Нов интернет портал - търсачка ще дели 50% от приходите си с регистрираните потребители.Регистрирайте се с поканата в края на този пост, поканете приятели и печелете от 7-ми април 2012!Уникална възможност, не се изискват никакви вложения или даунлоад.Всеки нов приятел, който ще поканите с персоналния си линк, увеличава факторът по който ще се изплащат парите ви!Всеки месец, като заплата!Лесно е, става за минута!Успех! От безплатна проба глава не боли, може пък и да не лъжат?: Вашата покана е тук: http://signup.wazzub.info/?lrRef=43b87510

Добави коментар

Водещи новини