Елена Петрова проклела Ваня Цветкова от ''7 часа разлика''

  • 02 март 2012 12:29

  • 3842
  • 2
Елена Петрова проклела Ваня Цветкова от ''7 часа разлика''
© Булфото

Елена Петрова отново се изложи. Звездата от „Стъклен дом“ ръси змии и гущери по адрес на конкуренцията в лицето на „7 часа разлика“ и по-специално доказалата се като професионалист Ваня Цветкова.

Съвсем скоро на поредните снимки на сапунката, в които Елена Петрова играе Боряна, тя втрещила всички от екипа, като проклела актьорите от „7 часа разлика“ и най вече Ваня, която й отнела любовта на публиката и Калин Сърменов, който изместил от трона своя адаш Калин Врачански.

Всички на снимачната площадка на „Стъклен дом“ се дразнят на конкуренцията, но останали много изненадани от злобата, която храни Елена Петрова.

Самовлюбеността и безпардонието на Елена Петрова обаче достигнали своя апогей, когато на парти организирано от телевизията пред очите на всички Ваня Цветкова я поздравила най-учтиво и опитала да започне разговор с Елена, а тя само смъмрила нещо под носа си и я подминала.

За щастие Ваня Цветкова отвърнала с безразличие и усмивка на глупостта на своята колежка и не вдигнала скандал, пише hotnews.bg.

Последвайте канала на

3842 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2012.03.23 | 01:00

1
Коя беше пък тая ЕП ?
.

2012.05.06 | 20:25

2
алкохоличката, която шофира пияна

Добави коментар

Водещи новини