Ангел Найденов за бонусите: Цялата история е изключително лицемерна

  • 02 март 2012 12:22

  • 1238
  • 3
Ангел Найденов за бонусите: Цялата история е изключително лицемерна
©

Очевидно е, че от ГЕРБ не разбират каква е същността на скандала с бонусите, каза от парламентарната трибуна депутатът от Коалиция за България Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен.

Проблемите са не толкова и не само заради получените допълнителни финансови стимули, добави той. По думите му, е нормално като се иска добра администрация да има и добро заплащане.

Той поясни, че никога е нямало да възникне скандал, ако всичко е било открито, каза Найденов.  Според него цялата история е изключително лицемерна, защото са раздадени 19 млн. допълнителни финансови възнаграждения, а непрекъснато е призовавано да не се раздават бонуси.

Депутатът направи забележка на министъра на вътрешните работи Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, че докато той говори, министърът контактува с депутати от ГЕРБ.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1238 3

Коментари 3

Добави коментар
хе хе хе

2012.03.14 | 17:15

3
Като че ли при вас нямаше бонуси хе хе хе! От 20 год. бонуси има при всяко правителство и това въобще не е тайна!Върха на лицемерието е да критикуваш при условие ,че и ти си вземал - като другарката Курнелия напр. с нейното скромно бонусче от 150 хил.лева само от Булгартабак?Да не говорим за всички зам.министри от всичките три партии на квотен принцип! КАКТО ВИНАГИ ПРИ БСП - КРАДЕЦА ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА!Отново се потвърждава аксиомата че - НАЙ-ДОБРИЯ КОМУНИСТ Е МЪРТ..Я КОМУНИСТ!
XXX

2012.03.03 | 15:50

1
Абе герберастче чалгаджийско недоучено и недоклатено, това означава, че целият герб и МС и НС во главе с бб,цвцв, цц и т.н. и президент и вицепрезидентка да отидат пъкала, защото и те са комунисти, но при това са били толкова тъпи, че са ги приели по милост кой в Симеоново, кой във ВИФ, кой в Рабфак, то не че сега са станали по-умни, но успяха да изманипулират такива безмозъчни чалгарчета като тебе. Та дано това, което си им пожелал се случи.
ех ех ех ех ех Gone With The Wind

2012.03.03 | 15:50

2
Ех ех ех ех ех, хе хе хе, кух си като стара тиква-цигулка! Вече вашта гербарастка власт заприлича на някакъв нескопосен цирк! Всеки ден "медиите" ни сервират все по-безумна "афера"! Вече няма нормални новини - има само екстремни " лайнарско-гербарски" новини!Давайте като няма хляб, барем зрелища да има! Оня менистър взел 5 000, оная курва по вписванията 75000, пиклата-путка на НЗОК "само" 13000 БОНУСИ! Е, не е имало такава държавна власт! Даже "НАРОДНАТА" власт изглежда пред като пионерско експедиционно отрядче на екскурзия!!! Как ги правите тези работи хем криза- хем яки бонуси - ама хем "ние не бяхме единствените - и онези цоциалисти са вземали, та затова и ний..." Лайната ми струват повече от цялото гербарско изчадие, пръкнало се по земите ни!!! Затова, гербари, вашата единствена трайна перспектива е да живеете само в лайната на Българите!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини