Дон Цеци: Първанов обеща, че ако ромите гласуват за него, няма да лежа в затвора

  • 29 февруари 2012 09:23

  • 4236
  • 7
Дон Цеци: Първанов обеща, че ако ромите гласуват за него, няма да лежа в затвора
©

Цветелин Кънчев беше осъден на 6 години затвор за грабеж, изнудване и побой заради откраднато куче.

Преди магистратите да се произнесат обаче, между двата тура на президентския вот през 2001 г. Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в отишъл на заседание на Националния съвет на „Евророма” и обещал пред ромите, че ако изкарат хората си да гласуват за него, лидерът им няма да влезе в затвора.

„Каза им, че ако спечели, аз няма да лежа и ден зад решетките”, разказва пред Нова телевизия Цветелин Кънчев. Той дори видял предварително и оправдателната си присъда, без да поясни как се е сдобил с материала. Когато обаче ръководството на „Евророма” публично обявило, че ще подкрепи Първанов на втория тур и хората вече знаели за кого трябва да гласуват, съдът се произнесъл срещу Цветелин Кънчев.

Първанов трябва наистина да се черви за това, че не си спази обещанието. Нашите хора не обичат някой да лъже повече от тях”, възмути се Цветелин Кънчев, който прекара зад решетките близо две години – от ноември 2001 г. до март 2003 г. Той бе освободен предсрочно за добро поведение и работа в затвора, но решението е отново на съда, а не след указ на вицепрезидента.

„Аз получих отказ за помилване от Ангел Марин. Това стана на първата ми молба, която подадох още 2001 г. На следващата година получих отказ и си останах в затвора”, разказа Кънчев.

“Аз сам си поисках да ми свалят имунитета. Аз излязох от парламента и отидох да си запаля свещ. Сам отидох до Софийски централен затвор”, каза Кънчев.

“Господин Първанов обеща пред целия национален съвет на партията, че аз няма да получа присъда за нито един ден. След това отиде в едно предаване и показа един документ. На първи тур ние се въздържахме от участие в изборите. Включихме се между първи и втори тур. И също бях предупреден, че не трябва да се бъркаме в изборите. Само за една нощ, в момента в който излъчихме ние прессъобщение, че ще приемем двойката Първанов-Марин за разговори и за евентуална подкрепа, присъдата ми беше пренаписана”, разказва Цветелин Кънчев.
 

Последвайте канала на

Десислава Станева
4236 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2012.04.25 | 17:37

7
Даа ,това е истината за агент Гоце и ятак Марин ! Помилване срещу цигански вот ! Ама то и БСП нямаше да я има ,ако не са купените цигански гласове.
иво- рз

2012.04.25 | 17:37

6
Е това е наш Гоце . Двуличник винаги и по всяко време. доста комунистическа тор има за ринене в България.
SS

2012.04.25 | 17:37

5
И ТЕЯ ДВАМАТА ЗА БЕЛЕНЕ
HINDI

2012.04.25 | 17:37

4
ТОА КЪНЧЕВ,ДА ВЗЕМЕ ВСИЧКИ РОМИ И ДА НАПРАВИ ЕДНОПОСОЧНО ПЪТУВАНЕ ДО ЙНДИЯ ХЕМ НЯМА ДА ГИ ЛЪЖАТ ХЕМ И ТОИ ШЕ СИ НАПЪЛНИ ГУШАТА
Васко

2012.04.25 | 17:37

3
Дон Цеци: Първанов обеща, че ако ромите гласуват за него, няма да лежа в затвора..................На Първанов елелктората е страшен............Първанка те и циганите няма да те подкрепят вече бе ......... хахаххахахах
123

2012.04.25 | 17:37

2
Евала на Първанов-преебал е мангалите ха-ха-ха
Петър Петров

2012.02.29 | 17:46

1
Може би вече сте чули за новата интернет сензациа - Wazzub. За по-малко от два месеца сайта събра над 1 милион потребителя и бройката им се увиличава заплашително бързо. Чудите се защо? Отговорът е много прост. Този вид изкарване на пари е нов, въвежда се за пръв път на интернет пазара. Компании като Google и Facebook изкарват милиярди, защото ние използваме техните услуги.Регистрирайте се сега за да имате големия шанс да изкравате пари всеки месец до края на живота си,ето и линка чрез който да се регистрирате http://signup.wazzub.info/?lrRef=779ba8a5

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини