Задържаха петима души за отвличане и побой

  • 27 февруари 2012 11:40

  • 1084
  • 0
Задържаха петима души за отвличане и побой
©

Петима души са задържани за отвличане и побой в Симеоновград, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Кърджали. Трима са задържани за 72 часа, а други дама за 24 часа. Всички са познати на органите на реда.

В петък около 21:30 часа Г.Н. на 23 години, К.И. на 34 години, С.С. на 30 години, К.Й. на 37 години и А.И. на 36 години, всички от Раднево, са отишли в Симеоновград, тъй като 16-годишната дъщеря на единия от тях доброволно е отишла да живее с Г.М. на 26 години от Симеоновград.

След като са взломили входната врата на дома на Г.М., те са му нанесли побой и са го качили в багажника лек автомобил „Ауди”, отправили са се в посока Раднево, като по пътя отново са му нанесли побой. По време на пътуването Г.М. е успял да сигнализира полицията по мобилния си телефон. След проведени заградителни мероприятия, лицата са задържани в Гълъбово.

Пострадалият е прегледан в МБАЛ-Симеоновград и е освободен за домашно лечение, без опасност за живота. На девойката е предоставена 48-часова полицейска закрила, уведомен е Отделът за закрила на детето в Гълъбово, като същата е предадена на майка и.

По случая е образувано досъдебно производство.

Последвайте канала на

1084 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини