Започна кандидатстудентската борса

  • 24 февруари 2012 11:46

  • 1077
  • 0
Започна кандидатстудентската борса
© Интернет

Над 40 висши учебни заведения ще вземат участие в 18-тото годишно изложение на университетите в България, което отваря врати днес в столицата.

В рамките на три седмици представителите на университетите ще обиколят осем града. "Турнето" започва днес от Университета по архитектура, строителство и геодезия в София. В новия корпус на учебното заведение щандове ще подредят 35 висши училища.

Бъдещите студенти ще могат да намерят справочници на всички университети, както и да подадат документи за предварителни конкурсни изпити.

Като партньор на университетите участва и Центърът за кандидатстудентска подготовка и информация в Стара Загора, както и Сдружението за специализация и образование в чужбина, които ще дадат допълнителна информация на дванадесетокласниците.

Кандидатстудентската борса ще обиколи още Пловдив – на 28-ми и 29-ти февруари, Велико Търново – на 8-ми и 9-ти март, Монтана – 6-ти март, Добрич – 12-ти и 13-ти март, Варна – 14-ти и 15-ти март, Бургас – 16-ти март, Стара Загора – 20-ти и 21-ви март и Хасково – на 19-ти март.

Последвайте канала на

1077 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини