Фахрадин се отказва от жените

  • 23 февруари 2012 21:45

  • 1389
  • 0
Фахрадин се отказва от жените
© Интернет

На Фахрадин никак не му е зле след развода с жена му Владимира.

Вместо да се затвори вкъщи от мъка за проваления си 5-месечен брак, актьорът се впусна в екзотична ваканция – пише „Уикенд”. Дестинацията е Доминикана, където звездата отмаря с цяла тайфа мъжки приятели и събира тен на райските плажове в курорта Пунта Кана.

Въпреки че само преди няколко седмици Фери твърдеше, че мечтае да прекара целия си живот с Владимира и дори да осинови сина й, той явно бързо е сменил решението си и вече не му пука за нея. „Не искам да чувам името на тази жена. Изтрил съм я от спомените си и тя не присъства дори в миналото ми” – гневял се Фахрадин.

Преди да замине на екскурзия с мъжагите, актьорът нарече Владимира „лека жена”. Той не разкри подробности около това какво е провалило бракът им, но от реакцията му става ясно, че вероятно изневяра стои в основата на разпада. Преди няколко месеца Фахрадин бе хлътнал до уши по блондинката. Наляво и надясно по телевизията той твърдеше, че е открил своята истинска половинка, с която желае да остане цял живот. А „целият живот” брак изтрая едва 5 месеца.

Последвайте канала на

1389 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини