Мирослав Найденов: Хубавците от БСП да се сетят за заменките

  • 22 февруари 2012 15:37

  • 970
  • 5
Мирослав Найденов: Хубавците от БСП да се сетят за заменките
©

Като говори БСП за гори, първото, което хрумва на нормалния човек, е заменка.

Дълги години гората е била управлявана на следния принцип – заплата малка, но гора голяма. Това заяви министърът на земеделието и храните д-р Мирослав Найденов.

„Имаме много къса памет – тези хубавци, тези крадци, които откраднаха българската гора чрез заменки, те да ми говорят за гора. Щели да ме плашат, да ме съдят за обида. Няма обида, тях обществото ги посочи. Те заменките ги направиха пред очите на обществото и ние да го забравим и те да обясняват, че нещо в гората...”, посочи Найденов.

"Това минава всякакви граници и ме изважда от равновесие", допълни той.

„Те нямат моралното право. Заради техните безобразия и безчинства в горите, заради това, което направиха, ние в момента водим дело с ЕК и сме заплашени от санкции за стотици милиони. Дълги години схемата е била: гора голяма – заплата малка”, дълги години горите са управлявани така. Те са търпели - и сигурно са били съучастници в това, което обясниха техните колеги – от 5 камиона – 3 плащаме, 2 ги крадем. Няма да стане. Каквото и да говорят от БСП, обществото взе решението си. Тези, които говорят от парламента, не са стъпвали в гората. Тук са хората, които не са слизали от гората. Тези хора искам да чуя, а не - Нинова и компания. Още едно дело да ми заведе, ако иска”, каза Мирослав Найденов.

Рейтингът на съответния министър е пропорционален на исканията за оставки, посочи той по повод искането, отправено от парламентарната трибуна от Коалиция за България. Виждате - на кои искат най-много. И високите дървета ги брулят, каза министърът.

„Това не искам да го коментирам. Исках да чуя тези хора, които мъкнат трупите от гората, и знаят за какво става въпрос. Заради тези хора, правим тези неща, а не заради схемата, която беше до момента. Отговарям едно на БСП: Каквото са казали тези хубавци – да се сетят за заменките".

Последвайте канала на

Десислава Станева
970 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Руан

2012.02.23 | 17:01

5
Мирко,като си толкова светнат,що не спретна ти едно делце?Ама нямаш сурат.Всички помним през колко партий мина,за да се добереш до този стол.От всички те изгониха.Е ако и ГЕРБ го направи има нова.дръж се за Кунева Мирко.
Нагъл, по-нагъл .......... Мирослав

2012.02.23 | 17:01

4
Върховна наглост e тоя да се опитва да ни внуши, че е нормален и честен.
???

2012.02.23 | 17:00

3
А по-паметливите се сещат за 20-годишното ирландско месо, внесено през 2006 г. с подписа на довереното тогава на ДПС лице, понастоящем министър на МЗХ.

2012.02.23 | 17:00

2
Просто една свиня нагла и крадлива,усетила края!
petkov

2012.02.23 | 17:00

1
В нашата страна, новият крадец, нетрябва да бъде издаван от стар карадец. Това не само, че не е морално, но и нечестно. Само крадците са морални и честни. Няма да казваме нищо за каратистите.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини