Край Пазарджик организирали кървави боеве с кучета

  • 20 февруари 2012 21:01

  • 9036
  • 4
Край Пазарджик организирали кървави боеве с кучета
©

Незаконен бой с кучета се устройва до река Марица край Пазарджик.

Притежатели на най-свирепите породи булдог и ротвайлер се забавляват да гледат как кучетата им се бият и правят незаконни залагания, пише "Монитор".

Цял Пазарджик обаче е настръхнал, тъй като вече хората се страхуват да минават оттам, защото песовете са озверели и скачат на преминаващи минувачи. Кучкарите правят незаконни залагания и въпреки че от полицията ги разгонват, подобни зрелищни битки между опасните песове не са рядкост и предизвикват гнева и неодобрението на местните. Биещите се четириноги са без каишки и намордници и ако някой случаен пешеходец мине по пътеките край реката, може да попадне в лапите и между зъбите на оставените без контрол кучета.

Последвайте канала на

Десислава Станева
9036 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2015.02.18 | 21:05

4
Ами просто е необходимо да бъде криминализирано това деяние!!! И след като някои от тези простаци влязат в пандиза, повече през ум няма да им мине да организират подобни боеве!!! А другият вариант е, полицията да събира тази измет и организирано да я кара в спортните зали , където тренират бойци от ММА.Бас хващам , че след няколко тренировки, като им пооблъскат малко тиквите , ще им се изпари цялата агресия, а и ще разберат как се чувстват животинките след подобни боеве!!

2015.02.18 | 21:05

2
Какво се правите на ощипани госпожички всичките - такива боеве ги има в цял свят, а в Щатите е особено добре развит "бизнес". Дали го смятам за нормално - съвсем не, ама ми омръзна от някакви шибани "природозащитници", за които важи едно от двете (а понякога и двете): 1. В България са най-големите диваци////// 2. Животът и "щастието" на едно животно са по-важни от това на един човек.//////// Болни хора.
2

2015.02.18 | 21:05

3
изроди!!!!!!!!
Георги

2015.02.18 | 21:04

1
Наистина са изроди защото карат горките кучета да се бият а те дори муха не могат да бият аз поне разбирам от кучета особено от ротвайлери защото имам такъв

Добави коментар

Водещи новини