„Пътят към короната“ от март месец по TV7

  • 16 февруари 2012 14:08

  • 1646
  • 2
„Пътят към короната“ от март месец по TV7
©

Кандидатките за короната на Мис България 2012 са в пъти повече сравнено с миналата година, а до края на кастингите остават близо две седмици, информират от продуцента на конкурса !no frame media.

Разнообразието на кандидатките е голямо във всяко едно отношение – възраст, мерки, интереси. По голяма част от претендент-миските отговарят на желаните мерки и условия, уточняват продуцентите. Въпреки това не липсват и странните кандидатури – дама висока 1, 50 м, но с бюст 110 см или кандидатка на 59 г., която споделя, че: „винаги съм искала да бъда модел, но като млада не успях. Дочух за този конкурс и съм много доволна”. Както кандидатури далеч над горната възрастова граница за участие, така не липсват и твърде млади момичета желаещи да участват. „Рекордьор” в това отношение е момиче от Перник, което е на ... 13 години.

Изключително впечатление сред кандидатките прави броят на популярни лица които искат да вземат короната на настоящата красавица №1 на България Ваня Пенева. Сред тях има и известни имена, които продуцентите пожелаха да запазят в тайна. Въпросните дами посочват, че владеят по 3-4 чужди езика, завършили са престижни западни университети.

Въпреки многото добри кандидатури, кастингите ще продължат до 29 февруари, информират от !no frame media. До тогава кандидатките ще могат да изпращат своите кандидатури посещавайки сайта www.missbulgaria.tv. Освен там кандидатките и фенове на конкурса ще могат да получават най-актуалната информация на официалната фен-страница на конкурса Мис България 2012


Очаквайте през месец март вторият сезон на „Пътят към короната“ по TV7.

Последвайте канала на

Novini.bg
1646 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
W W W . O R I G I N A L N I . BE --- ЕВРОПЕЙСКО

2012.02.16 | 21:09

2
W W W . O R I G I N A L N I . BE --- ЕВРОПЕЙСКО ПЪРВЕНСТВО 2012 - КУПИ ТЕНИСКА НА ЛЮБИМИЯТ СИ ОТБОР !!!

2012.02.16 | 21:09

1
www.sportnamedicina.com Професионални ортези, протектори и облекло за спортисти. За всички хора, които ценят тялото си

Добави коментар

Водещи новини