Осама искал Уитни Хюстън в харема си

  • 15 февруари 2012 21:29

  • 2247
  • 1
Осама искал Уитни Хюстън в харема си
©

Осама бин Ладен искал да направи Уитни Хюстън една от своите съпруги в харема, пише вестник „Взгляд”. Той цитира мемоарите на бивша заложница на терориста - френската писателка и поетеса Коли Буф.

Според 37-годишната поетеса, живяла с Бин Ладен в Мароко през 1996 г., враг номер едно на САЩ смятал звездата от филма “Бодигард” за най-красивата жена на света. Въпреки че за него музиката й била израз на западната култура, Осама мечтаел да се ожени за нея, като преди това щял да я накара да приеме исляма. За да се домогне до американската певица, терористът планирал убийството на съпруга й Боби Браун, пише "24 часа".

“Той постоянно повтаряше името на Уитни. Говореше, че е красива - каква прекрасна усмивка има, каква истинска мюсюлманка е, само че съзнанието й е промито от американската култура и мъжа й Боби Браун”, пише Буф в “Дневникът на изгубената девойка”, публикуван през 2006 г. Според Осама в Уитни имало нещо "изключително ислямско" и ако тя му се отдадяла, щял да й построи приказно имение в предградията на суданската столица Хартум.

Семейството на певицата обяви вчера, че е взело решение да има само частна погребална церемония в църквата в родния й град Нюарк в събота, предаде АП. Ще присъстват само най-близки, които ще имат покани. В църквата има 1500 места. Засега не е предвидена гражданска церемония за феновете на певицата.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2247 1

Коментари 1

Добави коментар
Шок и Ужас

2012.02.16 | 00:27

1
Любовта е сляпа :D

Добави коментар

Водещи новини