Нека помогнем за ремонта на Център за деца с аутизъм

  • 15 февруари 2012 13:37

  • 681
  • 0
Нека помогнем за ремонта на Център за деца с аутизъм
©

Първата стъпка е направена преди шест години. Идеята е съвсем простичка – всеки МОЖЕ със знанията, уменията, желанието, всеотдайността си, идеите си, човечността си, сърцето си, да промени света към по-добро!

Това е началото на пътуването. Пътуване през времето, изкуството, живота. Появяват се хората. Всяка стъпка напред по пътеката води до различна съдба, до история, която малцина знаят или малцина искат да видят – до онези „другите” деца. Започват инициативите – без прочувстени речи - само с истината, но изпята с песен, нарисувана в картина, представена с усмивка и надежда. Истината, че да помогнеш е лесно, стига да искаш, че начините са много, стига да се замислиш. Истината, написана с три думички: I Can Too.

Благодарение на всички усилия, до пътеката се появяват: Център за деца с множествени увреждания, Център за Надежда, Училище за деца с нарушено зрение „Луи Брайл”, Адаптирани жилища на деца с увреждания, както и деца и семейства, които вярват в бъдещето, в доброто и дори в невъзможното.

Нищо от постигнатото нямаше да е факт без всички супер-герои – пеещи, рисуващи, даряващи, обичащи и искрени, които и до днес продължават да вървят и да дават своя принос с думите I Can Too, изписани до сърцето и вярвайки, че всички ние МОЖЕМ да помогнем нещата да се случат по-бързо.

Изправени сме пред следващото предизвикателство, следващата стъпка напред – създаването на Център за деца с аутизъм в гр. Пловдив. Помещението, безвъзмездно предоставено от община Пловдив, се нуждае от цялостно реновиране. Ето и призива на архитектите от компанията "Борисов и Борисов". Всеки един може да помогне като изпрати sms на 1415 (1.20 лв. с ДДС).

Последвайте канала на

Novini.bg
681 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини