Паяци тръгват пред снегорините

  • 14 февруари 2012 06:46

  • 1554
  • 2
Паяци тръгват пред снегорините
©

Паяци тръгват пред снегорините в София.

Те ще вдигат всички коли, които пречат на движението на рейсове, трамваи и тролеи.

Това съобщи за в. "Стандарт" шефът на Центъра за градска мобилност Николай Костов. Рано сутринта вчера паяк извозил закъсала кола от ул. "Кораб планина" в кв. "Лозенец", която пречела на трамваите. Стотици хора за пореден ден не можаха да изкарат автомобилите си по кварталите. Комшии се организираха на бригади да бутат затъналите возила в непочистените преспи пред блоковете. Заради падналия вчера сутринта сняг в столицата градският транспорт закъсняваше с по около 15 минути.

Част от автобусите пък подминаваха неразчистени спирки. От Столичния инспекторат съобщиха, че за последната седмица са глобили над 1600 столичани с по 10 лева за непочистени тротоари. Заради падналия сняг вчера 6 пътнически влака не тръгнаха. Полетите на летище София пък закъсняваха.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1554 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Анонимните

2012.02.14 | 10:12

2
Дори и армията да излезе, улиците не са почистени, всичко е замръзнало драги ми.... А, всъщност нали имаме хеликоптери.. те могат да окажат съдействие на доста от закъсалите граждани в улицичките, които приличат на оff-road терени... ех.. забравих, то пък керосина на хеликоптерите е замръзнал, защото не е качествен. По цял ден си барате ушаците и се чудите какви тъпотии да измислите за да вкарате в общината някоя стотинка, опс, пак се обърках, в нечий джоб...
AZ

2012.02.14 | 10:03

1
EMI TAKOVA E ZIAM E NEMOJEM DA SE BORIM S PRIRODATA TVA NEGO LI RAZBRAHTE BE SKAPA..TCII OT MEDITEE

Добави коментар

Водещи новини