18 - годишен неправоспособен, пиян и напушен се заби в дърво

  • 13 февруари 2012 10:56

  • 1573
  • 2
18 - годишен неправоспособен, пиян и напушен се заби в дърво
© Булфото

18-годишен се блъсна в крайпътно дърво. Инцидентът станал вчера около 04.30 ч., на кръстовището на улиците „Ангел Стефанов” и „Петър Берон” в град Гълъбово.

Младежът, управлявал Форд „Пума”, със старозагорска регистрация, с несъобразена с пътната настилка скорост (заснежен пътен участък), в резултат на което се блъснал в крайпътно дърво. От катастрофата са причинени само имуществени вреди по автомобила.

След извършената проверка е установено, че водачът е неправоспособен и е управлявал автомобила след употреба на алкохол, дрегера е отчел 0.41 промила и упойващи вещества - дрегера е отчел употребата на канабис.

На младежа е издаден талон за медицинско изследване, но е отказал да даде кръвна проба за анализ. Съставени са му два акта за установяване на административни нарушения на Закона за движение по пътищата.

Последвайте канала на

1573 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
НАРОДЕН

2012.02.13 | 19:30

2
ДА ЖИВЕЕ ДЕМОКРАЦИЯТА.ТАКИВА СА НИ ЗАКОНИТЕ.ТОВА НЕЩО В АМЕРИКА ИЛИ ГЕРМАНИЯ ДА СТАНЕ БЕДНА МУ Е ФАНТАЗИЯТА НА БАЙ СОПОЛАН ДО ВЕЧЕРТА ПОНЕ ТРИМА НЕГЪРА ЩЯХА ДА ГО ОБЕЗЧЕСТЯТ В ПАНДИЗА.
Затвор

2012.02.13 | 19:29

1
Все още продължавам да се чудя докога ще продължава това безумие по пътищата.Кога най-после убийците ще влязат в затворите?Пълна случайност е, че този път няма пострадали, а законодателите и съдебната система бездействат. Колко хора трябва да загинат, за да има някой ефективно наказан? Или както досега:всяко чудо за три дни. Забравихте ли децата от Симеоновград, убитото момиченце в Бургас и хулядите други? Всички изроди като този трябва да са в затвора и не просто да си лежат и почиват,а да работят най-тежката работа.

Добави коментар

Водещи новини