Жена загина, а четирима пострадаха при тежка катастрофа

  • 12 февруари 2012 15:46

  • 3912
  • 0
Жена загина, а четирима пострадаха при тежка катастрофа
© Интернет

Една жена е загинала на място, а четирима души са пострадали, двама от които с опасност за живота, при тежка катастрофа, станала тази сутрин край сливенското село Трапоклово, съобщи за Радио „Фокус” - Сливен дежурният в Областната дирекция на МВР Сливен.

Тежкият пътен инцидент е станал тази сутрин в 8.50 часа на главния път София - Бургас край село Трапоклово. Лек автомобил „Нисан” с великотърновска регистрация, управляван от 44-годишен мъж губи контрол над автомобила, навлиза в насрещното движение и застава напречно на пътя.

Ударен е от движещия се в противоположната посока „Форд” с бургаска регистрация, управляван от 33-годишна жена. От удара на място е загинала возещата се на задната седалка в „Нисан”-а 54-годишна жена. Шофьорът е със съчетана травма на корема и гърдите, а возещият се на предната седалка 28-годишен мъж е в кома. Двамата са приети в реанимацията на сливенската болница, с опасност за живота.

Пострадали, но без опасност за живота са и двама от четиримата пътуващи в бургаската кола. Те са приети за лечение в отделенията по ортопедия и хирургия. От полицията уточниха, че „Нисанът" е пътувал към Бургас, а „Фордът” в обратна посока. По случая е образувано дознание. Вероятната причина за катастрофата е несъобразена скорост с пътните и атмосферни условия.
От началото на деня на територията на Сливенска област не са регистрирани други пътни инциденти.

Последвайте канала на

3912 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини