Смелчага залови крадец в джип на приятел

  • 11 февруари 2012 20:51

  • 8490
  • 7
Смелчага залови крадец в джип на приятел
© Интернет

Бдителен столичанин издебнал крадец, който се опитвал посред бял ден да отмъкне навигационната система на джип "Тойота Ландкруизър".

Собственикът на автомобила паркирал на бул. "Гоце Делчев" и влязъл в заведение да обядва.

На входа се разминал с негов колега, който си тръгвал. Човекът минал покрай джипа и забелязал съмнителен мъж да се навърта край колата.

Забавил крачка и решил да остане, за да види какво ще стане. Непознатият се вмъкнал в джипа, като блокирал алармата и започнал да демонтира навигацията. Тогава веднага колегата се обадил на собственика и двамата хванали крадеца вътре в колата.

За секунди се появил авер на апаша, който трябвало да пази отстрани.

Той предложил пари на двамата столичани, за да пуснат крадеца, защото имал условна присъда и този път арестът дълго няма да му се размине. След като двамата отказали, "помагачът" избягал.

По-късно полицаи от 4-то РПУ арестували 36-годишния крадец. Оказало се, че той вече има регистрации за взломни кражби и шофиране след употреба на алкохол.

През 2008 г. пък осъден за кражба на две години условно с четиригодишен изпитателен срок, който изтичал след 15 дни.

40-годишният съучастник на крадеца се издирва. Той бил известен на полицията с взломни кражби и наркотици. За последно двамата авери били задържани през лятото на миналата година в столичното Шесто районно управление след опит за кражба от жилище.

Последвайте канала на

8490 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Недоумение

2012.02.19 | 17:46

7
Как така е осъден на 2 години условно и на 4 години изпитателен срок, а миналата година го хванали да обира апартамент и още е на свобода ? ? ? ? ? ? В тая държава май нема невъзможни неща.
Гениално Заключение

2012.02.12 | 18:46

6
Пича, просто си е направил една снимка за Фейсбук преди да го хванат. Колкото за "правосъдието" в България, бил съм свидетел за условна 4 годишна условна присъда за притежание на наркотици, след което "Рамбо" влезе в затвора за "Опит за убийство на държавен служител" и излезе в пробация, след 1 година с малка парична гаранция и 2ра условна ... България, продажен Рай!
USER

2012.02.12 | 18:46

5
добре де,бай Пешо я е снимал,признаваме си...крием го щото фотоапарата му е краден и е с условна,та да не стане беля нещо... :D
Фотографът

2012.02.12 | 17:18

4
Напълно очакван отговор ;) Приказката за материала на ББ толкова хора разсърди, а е толкова прав... Не можете да разберете, че навсякъде някой краде нечий труд-навсякъде в Цървуландия ,а мишоци като теб доволно цвилят и се радват на природата и хубавото време. Добре, че има такива като теб, та да разбера защо съществува думата "глупост".
bumer13

2012.02.12 | 17:17

3
На тея джипове навигацията до педалите ли е гледам тоя там търси ,или бушон сменя :)))
Фотографът

2012.02.12 | 17:17

2
Не знам Танчето за какво ни информира, ама ми е много интересно какво означава "снимка:интернет"? Кой е тоя интернет, как така прави снимки, с какво не е много ясно... Няма ли да се спрете с дребните тарикатлъци да крадете снимки на поразия?????? Ако ви прекопирам сайта и напиша -новини: интернет??? Аман от тарикатлъци....
Mecata

2012.02.12 | 17:17

1
Евала , Танче! Много сме благодарни, че ни информираш за емоционалните фойерверки на джипаджийте ... Ако пък и приложената фотография е твоя, тогава две шапки , ако трябва, скалпа от главата си ще ти сваля :))) Нека майтапа да се търкаля :)))

Добави коментар

Водещи новини