Жена се простреля с ловна пушка заради ревност

  • 10 февруари 2012 11:36

  • 2230
  • 2
Жена се простреля с ловна пушка заради ревност
©

36-годишна жена от село Козичино, община Поморие, се постреляла. Инцидентът станал вчера. След това тя била откарана в бургаската болница с огнестрелна рана в областта на корема. След извършена спешна операция, жената е настанена в отделение „Реанимация”, с опасност за живота, но въпреки медицинските грижи починала около 21 ч. на същата дата.

По данни на съпругът й от същото село, жена му се простреляла с ловна пушка, 12-ти калибър /надцевка/, без означение за модел и марка, която той намерил преди няколко дни заедно с три ловни патрона, но не ги предал по надлежния ред в полицията. Оръжието е иззето от полицейските служители заедно с останалите два ловни патрона. Намерена и иззета е и гилза 12-ти калибър, останала от прострелването на жената.

Своевременно сформираната група от служители на сектор «Криминална полиция» при ОДМВР - Бургас и служители от Районно управление «Полиция» - Поморие е извършила оглед на местопроизшествието, разпитала е свидетели и е взела сравнителни образци -  обтривки за наличие на барутни частици. По първоначални данни 36-годишна е стигнала до действията си, в следствие на ревност, проявена от съпруга й. Работата по случая продължава от служители на сектор «Криминална полиция» при ОДМВР - Бургас. 

Последвайте канала на

Борислава Борисова
2230 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
koko

2012.02.12 | 15:18

2
простреля ли се,помогнаха ли...
zorro

2012.02.12 | 15:17

1
"36-годишна жена от село Козичино, община Поморие, се постреляла."("...се постреляла..."). Оправете си правописа!

Добави коментар

Водещи новини