Спипаха крадец източвал кафе автомат с чорапогащник

  • 08 февруари 2012 21:12

  • 2336
  • 1
Спипаха крадец източвал кафе автомат с чорапогащник
©

46-годишен русенец източвал автомат за кафе с чорапогащник, съобщиха от Областната дирекция на полицията в Бургас. Той е задържан през нощта на 6 февруари до обекта на кражбата в района на поморийската улица „Княз Борис I".

И.П. от Русе не оставял повреди и щети при обирането на монетите от автомата. Съучастник в престъплението е криминално проявеният му съгражданин Н.Р. на 45 години. Той живее в момента във Варна и се движи с лек автомобил „Мазда 121" с великотърновска регистрация.

Интересен е механизмът на работа на двамата. Посредством стоманена тел и дамски чорапогащник се изготвя тънко кепче за улавяне на декоративни рибки. То се промушва през прозорчето между автоматичния монетник и кутията за събиране на стотинки под него. През това време през процепа за пускане на монети в горния край се пускат монети само от по 1 лев (до 10 лв., тъй като по-голяма сума не се отчита). Монетите преминават през четеца и попадат в кепчето, като по този начин машината отчита приход. След натискане на бутон „ресто" техниката връща цялата сума, т.е. 10 лв. или се натиска произволна напитка и също връща ресто.

Последвайте канала на

Novini.bg
2336 1

Коментари 1

Добави коментар

2012.02.09 | 15:52

1
БРАВО НА ТОВА РЕШЕНИЕ ВЪВ ВРЕМЕНА НА КРИЗА

Добави коментар

Водещи новини