Две катастрофи на пътя Пазарджик - Панагюрище

  • 04 февруари 2012 11:04

  • 1730
  • 1
Две катастрофи на пътя Пазарджик - Панагюрище
©

Две катастрофи са станали по пътя Пазарджик-Панагюрище.

Първата е на изхода на село Гелеменово в посока Панагюрище. Сблъскали са се микробус и лек автомобил „Ситроен". На мястото на инцидента има патрул на КАТ. Нанесени са материални щети на двата автомобила, няма сериозно пострадали хора.

Втората катастрофа е близо до разклона за пазарджишкото село Априлци.  Инцидентът е между микробус и камион като вратата на микробуса липсва, нанесени са и материални щети по двете превозни средства.

Вероятната причина за пътните произшествия е гъстата мъгла и поледицата в ранните сутрешни часове.
 

Последвайте канала на

Десислава Станева
1730 1

Коментари 1

Добави коментар
Ваня Николова

2012.02.04 | 14:43

1
Новината е лично моя, репортерска. Това, че някой краде безогледно и се подписва дори под крадената новина не е коректно. Да се плагиатства е стара практика, но не е почтена!!!! Две катастрофи са станали по пътя Пазарджик- Панагюрище 04 февруари 2012 / 10:47 | Трафик | радио "Фокус" - Пазарджик Пазарджик. Две катастрофи са станали по пътя Пазарджик-Панагюрище, предаде репортер на радио "Фокус" - Пазарджик. Първата е на изхода на село Гелеменово в посока Панагюрище. Сблъскали са се микробус и лек автомобил "Ситроен". На мястото на инцидента има патрул на КАТ. Нанесени са материални щети на двата автомобила, няма сериозно пострадали хора. Втората катастрофа е близо до разклона за пазарджишкото село Априлци. Тя е станала по-рано от първата, тъй като автомобилите са преместени край пътя, а в тях няма пътуващи. Инцидентът е между микробус и камион като вратата на микробуса липсва, нанесени са и материални щети по двете превозни средства. Вероятната причина за пътните произшествия е гъстата мъгла и поледицата в ранните сутрешни часове. Ваня НИКОЛОВА

Добави коментар

Водещи новини