Първанов: Ще водя лидерска битка с Бойко Борисов

  • 03 февруари 2012 08:39

  • 4589
  • 22
Първанов: Ще водя лидерска битка с Бойко Борисов
©

"Аз ще водя лидерска битка с Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, с ГЕРБ и тази битка не предполага аз да съм председател на БСП. Това каза в интервю за БТВ Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в, президент на Република България в периода 2002 - 2012 година.

Сегашното управление на България е слабо и безидейно, добави Първанов. След коментар от водещия, че след като е напуснал "Дондуков" 2 вече говори много ясно и конкретно, Първанов отговори, че това е нормално, защото институцията на президента изисква едно сдържано говорене и припомни, че дори са го обвинявали, че думите му звучат доста сухо.

"Ако събитията налагат, аз бих могъл да се включа в надпреварата, в състезанието в БСП за идеи и политики", каза президентът. "Аз искам да видя много различни лица в тази надпревара. БСП трябва да осъзнае, че е необходима промяна на коалиционната политика, необходима е промяна на организационните структури, за да може да излезе по-силна. Има два сценария за БСП - единият е лидерска надпревара. В него аз мога да участвам. Има и друг сценарий - когато се съберат всичките лидери на мнения, на позиции в БСП, които да направят един отбор, да излъчат единна платформа и да се явят на конгрес. При никакво "ако" БСП няма да се разцепи", категоричен бе Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в.

Срещу Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, БСП трябва издигне силна фигура, добави още той. "Моят рейтинг според проучванията е два пъти по - голям от този на БСП, тоест аз имам някакъв потенциал", убеден е Първанов.

"Има подозрение, че някой в БСП мисли за коалиция с ГЕРБ. Не съм аз! Трябва да бъде заподозрян този, който закара 40 депутати в Народното събрание", каза бившият президент.

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа е един от символите на насилието. Насилието присъства във всяка една дума и на министър - председателя, каза Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в. "Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г не дава нищо, правителството разпределя бюджета на държавата - това са нашите, вашите пари, парите на гражданите. Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г може да даде пари само на футболен клуб", добави той.

"Битката ми с Борисов не е заради заявка за премиерския пост. Това, кой ще бъде премиер решава партията или коалицията, която ще спечели изборите", каза още Първанов.

Във връзка с липсата на указа, който не е издал за втория мандат на Ангел Марин, Първанов заяви, че има абсолютно доверие на хората, които са го посъветвали да не пише втори указ. "Няма нищо лошо да се сезира Конституционния съд, който да даде становище", каза Първанов. Той поясни, че първият указ, който е бил издаден на Марин важи и за втория му мандат като вицепрезидент, защото той не е напускал институцията.

Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в коментира и връщането си в Красна поляна.  "Чувствам се много добре в Красна поляна след като се махнах от Бояна. Усетих, че съм си у дома, когато седнах да гледам волейбол на чаша ракийка с туршийка. Живея нормално, не гладувам, ходя да си пазарувам, всичко е както преди", каза бившият президент.  

Последвайте канала на

Десислава Станева
4589 22

Свързани новини

Коментари 22

Добави коментар
джъдж

2012.02.06 | 21:46

22
Хе ,хе - "Партизан за бой се стяга" - "Срещу Бойко Борисов ,БСП трябва да издигне силна фигура" - демек твойта ли ,бе Гоце ? Увъртени сте с л. ,чак до над ушите и пак ви се иска ,да яхнете народеца ,а ? А ,стига толкова - не се ли наплюскахте вече ? Марш отвън ,на студа !
долу бойко

2012.02.06 | 21:46

20
Хора тоя боклук ДЖЪДЖ е платен драскач на ТИКВАТА!!!Всяка една политическа новина и хоп- копелето е един от първите които почват да плюват опозицията,размиват новината и бръщолевят глупости с целта да не се замислите върху поразиите които това правителство твори ден след ден,да не се замислите върху това че сте безработни,нямате какво да ядете а "НАШИЯТ ПРЕМИЕР" ни обижда всеки ден от малкия екран!!!Да не мислите за за тъмното и престъпно минало на същия този премиер който говори за "ОКТОПОДА" Алексей Петров забрави че са бивши съдружници,че след опита за атентат пръв му отиде на свиждане в болницата.... и още и още!!! Само и единствено от нас зависи до кога ще търпим престъпници да ни управляват!!! НЕКА ГИ ИЗМЕТЕМ!!! П.П.И ДЖЪДЖ, не те ли е срам сам да си харесваш коментарите?!?!-видях че си призна пред колежката Даниела?Намери си нормална работа защото и да постваш от сутрин до вечер идва вашият край!!! Край на пържолките,разбра ли пуделче?

2012.02.06 | 21:46

21
БСП няма да дойде никога повече на власт,ако трябва ще търпим Бойко докато не се появи друга по-добра алтернатива,но БСП никога повече.Нито първанов,нито станишев,нито доган,нито костов,нито царя,нито очелаткото от СДС(забравих му името) са достойни да управляват и въобще да са в българския парламент. п.п.Имената са с малко букви защото са хора без достойнство,лъжци и крадци.

2012.02.05 | 20:16

13
Наистина Борисов е най-доброто за момента, не може да позволим на предните келеши да се върнат на власт при тях положението беше от къде на къде по лошо, ще стоим с Борисов, докато не се намери наистина по добра алтернатива !!!

2012.02.04 | 06:45

3
Ами ние вече 22 години все чакаме някаква друга алтернатива и се видя до къде я докарахме до дъното.Не се залъгвайте всички са от едно котило.Идват ограбват ни и си заминават. Какво ще кажеш за тоя Яне Янев с тия 5 бона заплата а може би са повече? Криза за тях няма ли ?ДОКОГА ЩЕ ЧАКАМЕ?
agabaga

2012.02.03 | 13:23

1
А мислиш ли, че ако ти имаш име то е с голяма буква?
иво- рз

2012.02.05 | 22:49

19
гоце сформира партизански отряд "Георги Димитров", добре, че Борисов строи магистрали та по- пързо да извозим комунистите в Сибир

2012.02.05 | 22:49

18
Гледах интервюто тази сутрин.Не стига ,че е нагъл като циганин от ДПС ами лъже по-вече от тях.Първанов,когато обяви създаването на АБВ /собствена политическа формация/,НЕ КАЗА ЛИ ,ЧЕ ТОВА Е АЛТЕРНАТИВАТА за България и Герб.Помяр ,продължаваш да дразниш Българите със изявите си по медиите и подмолната анти-българска политическа дейност- да разделяш и продаваш народа ни за да сте на власт пак комунистите. Докога Българино,ще гласуваш за този политически тумор БСП????
Иван Котев

2012.02.05 | 22:48

17
Гоце е стар прочетен вестник
Симеон

2012.02.05 | 20:16

16
И така на чашка с ракийка и трушийка гледаше и как грабят държават 8 години и тогава ти беше спокойно и мълча като П****, а сега се перчи петлето полит ще го правим премиер. Това беше най безличната личност държавен глава който можехме да изберем, дано не се случи повече. БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!!!
ШШШ ПЪРФ

2012.02.05 | 20:16

15
хора не му вярвайте на тоя ЛЪЖЕЦ ОТ БСП първанов БОРИСОВ е точен мъж и много го плюят и какви ли не интриги не му спретнаха НО УМНИТЕ ХОРА ГЛЕДАТ КОЙ КАКВО Е СВЪРШИЛ И ЭА КОЛКО ВРЕМЕ

2012.02.05 | 20:16

14
Точно защото сме умни и гледаме кой какво е свършил, НЯМА да гласуваме за ШИБАНАТА МУТРА Борисов! Мафиот, некадърник, крадец и лъжец!

2012.02.03 | 14:17

2
Я кажи ни на нас по простите хорица какво са свършили тия двамата .Според мен и единият и другият са от един дол дренки само гледат да си напълнят гушките.Незнам но защо неразберете че това е само един цирк.Те прилагат принципа РАЗДЕЛАИ И ВЛАДЕИ.Едни сме с БСП ,други с ГЕРБ, с ДПС,с АТАКА,сЪс СИНЯТА КОАЛИЦИЯ и т.н С една дума Народа разделен се управлява по лесно.Докато мислим коя партия е по добра от другата няма да се оправим трябва да си изберем хора които мислят за БЪЛГАРИЯ и за Народа и а не само за гушите си и на кого да слугуват
електорална единица

2012.02.05 | 20:15

12
Следващите избори са повратно точка за бъдещето на България. За съжаление през 2009 само ранихме комунистическо-депесарската ламя, но не и отсякохме главата. Или ще го направим през 2013, или ще живеем в африкано-азиатски Булгаристан
до 11

2012.02.05 | 20:15

11
Тук грешиш, БСП са тези които разделят.Кой според теб финансира РЗС, има 1 комунистическа партия, една на етносите и 290 за другите.Всички казвате Яне бил идиот, не той не е идиот много добре си върши работата....3% да вземе все е нещо и като цъфнат още няколко такива партийки евала за БСП. А относно кой какво направил не мога да ви кажа какво е направил Борисов, но мога да ви кажа какво НЕ Е направил: НЕ ЗАБИ ДЪРЖАВАТА ДА ПЛАЩА ВЛАКОВЕ КОИТО СА КУПЕНИ ПРЕДИ 5 ГОДИНИ, НЕ ПРАВИ ТРЕТА-ПЪРВА КОПКА НА НЯКОЯ УЛИЧКА, НЕ ПОДКУКОРОСА ТЮТЮНОПРОИЗВОДИТЕЛИ ДА ИСКАТ СУБСИДИИ ВЪПРЕКИ ЧЕ ТЕ НИКОГА НЕ СА ПОЛУЧАВАЛИ ТАКИВА (Станишев ги дигна на бунт а никой не го попита той защо не им е давал) итн.

2012.02.05 | 13:05

8
Да ето пак започваме да говорим и пишем кои колко е велик . Е в този дух кои недава пари да се построи АЕЦ Белене та ел.енергията да стане по евтина ако не се лъжа за сега ел.енергията е наи евтина от АЕЦ Козлодуи, и ако я нямаше сега цената на тока щеше да хвръкне до небесата. Знам че никое правителство недаде пътишата си и въздушното ни пространство на турците но Б.Б го даде.Знам също че при никое правителство не призна геноцида през ВЪЗРОДИТЕЛНИЯ ПРОЦЕС а и цената на нафтата небеще по висока от бензина \нямаго никъде другаде по света\Аиде да не изреждаме всички плюсове и минуси на управляващите.а трябва да се събудим и да си изберем хора\личности\ които ще измъкнат БЪЛГАРИЯ от това блато
magy

2012.02.05 | 13:06

10
po dobar ot Parvanov nqma ,kakvo se zalagvate stoq mafiot Boiko osven da se pravi na mafiot drugo nemoje ,za6toto nqma potencial tova pojarnikar4e

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини