Лиляна Павлова не се притеснява от арктическия студ

  • 30 януари 2012 18:29

  • 889
  • 1
Лиляна Павлова не се притеснява от арктическия студ
©

Регионалният министър Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена заяви, че институцията й е готова да посрещне предизвикателствата от очакваните ниски температури през тази седмица.

"Все пак живеем в държава с много сериозни зимни условия, така че е нормално да има и ниски температури, нормално е да има снеговалежи, ние и през тази скедмица очакваме още по-силно понижаване на температурите, очакваме и снеговалеж. Има пълна мобилизация и готовност, пътищата са обработени, републиканската пътна мрежа е проходима при зимни условия, така че няма притеснения на този етап", каза регионалният министър.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
889 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2012.02.06 | 09:40

1
Държава с много сериозни зимни условия?! Смях! Какво да кажат в Канада тогава? Или в Русия?Или в скандинавските страни и тнт. Тази и географията и е слабо място. Пътищата са проходими щото след онази вечер в която падна сняг не е валяло пак. Да не се окаже, че както няма притеснения на този ЕТАП да падне някакво количество сняг и пак да се окажем изненадааниии :O Аман!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини