Спецченгета убили Боби Цанков

  • 30 януари 2012 07:59

  • 30220
  • 13
Спецченгета убили Боби Цанков
©

Специалните части убиха Боби Цанков. Целта беше след неговия разстрел да се каже, че той е бил поръчан от Стефан Бонев Сако и братята Красимир и Николай Маринови – Маргините, твърди пред България Днес Боряна Георгиева, съпруга на арестувания във Великобритания Тихомир Георгиев Боксьора.

Сега по същия начин държавата иска да убие мъжа ми, твърди Боряна. Целта според нея била вината да се хвърли върху Златомир Иванов – Баретата или на Красимир Маринов,срещу кито го накараха да лъжесвидетелства. От десетина дни Боксьора е в Англия и се очаква да бъде екстрадиран в България, за да изтърпи присъдата си от 15 години затвор, която му наложи Върховният касационен съд за убийството на Емил Герасимов – Черния.Преди да го осъдят, съдиите искаха 14 000 евро, за да го оправдая, а той им отговори, че няма пари дори за памперси на дъщеря ни Роси, твърди Боряна.

Последвайте канала на

Novini.bg
30220 13

Свързани новини

Коментари 13

Добави коментар
Атанас

2013.06.06 | 15:34

12
Според мен правителството на ГЕРБ има много свои критики и минуси. Да има какво да се желае в пенсионната система, в здравеопазването, образованието, както и в енергетика и др. Но и не може да се отрече че това правителство поне прави нещо и то решително. И най-важното не се страхува да експериментира. И понякога пуска дадени закони и после ги маха ако не се приемат от обществото което е нормално в демокрацията. А относно полицейското насилие, да много служители в МВР са за махане и уволнение, трябва и да се направят реформи там и това е ясно. Но съм на мнение че ако трябва и с полицейски режим в България, ама да се спре корупцията, организираната престъпност и мутрите. Сега ще кажете че властта също покровителства фирми и т.н. Айде да не се лъжем, всяка власт по света малко или много бърка в кацата с меда. А и за полицейското насилие, защо мен не ме бият???? Може би защото съм си нормален и живея по законите на страната???
Gaden Policay

2013.06.06 | 15:35

13
Атанас-\ти си ПОЛИЦАЙ

2012.02.07 | 01:38

7
Би ли ми казал какво "решително" и какво "добро" са направили ГЕРБ? Било лошо образованието, здравеопазването, енергетика, социална политика, както сам писа. Е, какво му е доброто тогава? Ти изчерпа всичко, което се очаква(ше) ГЕРБ да подобри? И за каква борба с организираната престъпност ми говориш, след като ГЕРБ в момента контролират 80% от престъпността в България - като се почне от контрабанда (цигари, горива, оръжия, наркотици), та се премине през нагласени конкурси, рекет и т.н. и т.н. И по-добре не говори за история, защото се излагаш, ама се излагаш МНОГО здраво.
Н

2013.06.06 | 15:34

11
тия мутреси взеха вече да стават смешни като жената на оня когото арестуваха в Мола не и помня името пък и нежелая, като харчиха престъпно изкарани пари всичко беше О"к а сега когато трябва да си понесат отговорноста плачат като вдовици за ...след случая в Мировяне всичко живо и престъпно пропищя от полицейско малтретиране и насилие ,че и те виждате ли наглите мутри имали права
kaspar

2013.06.06 | 15:34

10
Нека да съберем пари за папмпреси на човека ...... добри хора помогнете !!!!!!!!!!
Атанас

2012.02.14 | 19:56

8
Мога да ви кажа че когато системно и целенасочено 22г се разпродава българската икономика, български земи и компании, когато 22г. се покровителства подземен свят и олигархически кръгове. Когато се премахват или се дават на външни инвеститори много български заводи или предприятия, еми ясно е че за 2 год. едно правителство не може да направи НИЩО. Да не искате с идването на Бойко заплатите да станат като в Германия, работа и заводи и икономика да стане като в Германия, армия като РУска и абе както се казва да влезнем в Г20 или Г8??? И кажете ми как за 2 год да се прави нещо, когато я няма основата????

2012.02.14 | 19:57

9
Прав си, след 20 години разрушаване не може за 2,3,4 години да стане чудо. НО! Ако Борисов се ОПИТВАШЕ да гради, това щеше да си проличи. Заплатите нямаше да скочат с 500-600-700%, но щяха да скочат с 10-15-20%. А това не се случи, случи се точно обратното - вякакви доходи - замразени, от началото на мандата досега са фалирали близо 300 000 фирми, държавата продължава да не изплаща задълженията си към фирмите (това продължава вече три ГОДИНИ), престъпността се увеличава, контрабандата се увеличава, на полицаите продължава да не им дреме... Какво подобрение виждаш? Станишев, дето толкова го плюете всички, направи в ПЪТИ повече от Борисов. Но не се е показвал всяка вечер по телевизията как "реже лентички" или как "дава телешки пържолки".

2012.02.07 | 01:31

6
Атанасе,Господ да те убие ти си непотребно създание,а колкото повече се избиват мръсниците толкова по-добре ще дойде ден когато ще се избият всичките и ние ще заживеем най-добре от всички на тоя(пък и на оня)свят.Амин и алилуя.
............

2012.02.01 | 11:14

5
На 11.02.2012 г. от 11:00 часа от пилоните на НДК ще тръгне протестно шествие срещу ратифицирането на АСТА. Нека всички интернет потребители, дори и тези който не ползват торент сайтовете да присъстват! Търговското споразумение задължава интернет доставчиците ни да следят всеки входящ и изходящ пакет с информация минаващ през нашият компютър. Те ще трябва да подават информация по часове, в кой точно сайтове влизаме, ще трябва да проверяват пощите ни и съобщеният изпратени примерно по Skype, а ако откажат да го направят, се считат от закона за съучастници и също носят наказателна отговорност, достигаща в повечето случай до затвор. За притежанието на МР3-ки, без доказателство, че са закупени ще се лежи в затвор; за притежанието на филми на компютъра, без доказателство, че са закупени ще се лежи в затвор; за споменаване на търговска мярка в коментар, в блог или изобщо в интернет пространството без изричното съгласие на правоносителят, също са предвидени наказания; за качването във фейсбук на снимка на анимационен герой или герой от филм също се налагат санкции; използването на аватари с лика или логото на популярен герой или марка също ще е наказуемо. На границата мобилните ни телефони ще бъдат проверявани от митническите служби за наличието на продукти с неустановени авторски права (музика, филми, книги, софтуер). Някой зърнени култури и сортове ще бъдат забранени поради наличието на патенти. Ще се спре производството на лекарства от по-малки и алтернативни компании заради патент. Това е малка част от абсурдите пред които ще се изправим ако Европарламента ратифицира АСТА. Специалистите твърдят, че приемането на този договор, ще промени същността на интернет из основи. Тайно изготвеното споразумение е в интерес изяло на големите корпорации, чието лоби е много силно, а авторите няма да бъдат облагодетелствани от новите закони.

2012.02.01 | 11:03

4
Кажете НЕ на ACTA! Спасете Интернет! Запазете свободата си! https://www.facebook.com/events/246513398758312/

2012.01.31 | 22:30

3
STOP ACTA! Протест срещу приемането на ACTA в България - Пред НДК, в 11:00 часа на 11 Февруари (Събота) https://www.facebook.com/events/246513398758312/
asss

2012.01.31 | 22:29

2
kaf boiko be glupaci Bulgaria se upravliava ot grupa kleptokrati koito ot mnogo godini nasam rejisirat i manipulirat glupaviqt ni narod !
Месаря

2012.01.31 | 22:29

1
ДЕМОКРАЦИЯТА Е РАК В СЪРЦЕТО НА НАЦИЯТА... ''Хенри Хпфман'' - личен фотограф на А. ХИТЛЕР

Добави коментар

Водещи новини