Калин Георгиев с оставка в джоба, съдбата му зависи от Цветанов

  • 26 януари 2012 17:51

  • 2862
  • 6
Калин Георгиев с оставка в джоба, съдбата му зависи от Цветанов
©

Главният секретар на МВР Калин ГеоргиевКалин Георгиев Калин Георгиев е роден в Пловдив. Завършва руска филология в Пловдивския университет е готов да подаде оставка. Това се подразбира от изявлението му във връзка с критиките на министър-председателя Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г към него.


"Длъжен съм да се съобразя с критиките на премиера. Може би по-дълго трябва да говорим на тази тема и повече неща би трябвало да ви съобщя и да ви разкажа. По-скоро можем да говорим за друго, за различни равнища на отговорност и за различни управленски решения, които са взимани, а естествено аз съм длъжен да се съобразя с критиките на премиера. Аз съм взел своето решение, докладвал съм решението си на министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Очаквам връщането му от чужбина и ще видим какво ще бъде неговото решение", коментира Георгиев днес.

По-рано днес в интервю за Нова телевизия премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г заяви, че главният секретар на МВР също трябва да понесе своята отговорност заради случаите на полицейско насилие при ареста на семейството от Мировяне и разпита на непълнолетни, които са изрисували свастики в Скравена.

Очаква се повече яснота по случая да има утре сутринта. В 8,00 часа Калин ГеоргиевКалин Георгиев Калин Георгиев е роден в Пловдив. Завършва руска филология в Пловдивския университет ще гостува в тв предаването на съгражданина си Николай Бареков "Гореща точка" по TV7.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2862 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Наблюдател

2012.02.02 | 07:30

6
Господин Георгиев, чест ти прави, че поемаш отговорността за издънките в МВР. Ти си бил и ще си останеш мъжкар. За жалост ще те похарчат за да запазят този, който трябва да понесе отговорността за всички издънки в МВР. Да, правилно се досещаш, учителя по физкултура... Това министерство никога не е било управлявано от мишоци. Винаги министъра е носел отговорност за подчинените си. Но явно Цвети не му стиска да подаде оставка защото знае, че ще му я приемат. Горе главата господин Георгиев. Хората знаят за какво иде реч. Убеден съм, че хората ще те подкрепят.

2012.02.01 | 23:44

5
Дали има някаква вина или не, той най - добре си знае , и не искам аз да съм му съдник. Но това е първата мъжка постъпка от някой за последните 2г. И искрено се надявам да не се окаже поредния финт на ГЕРБ.

2012.02.01 | 23:44

4
То и Борисов от три години плаши, че оставката му е в джоба, ама да си я е подал досега? Не. Същия дрисльо е и Калинчо.

2012.02.01 | 23:44

3
Успокойте се бе ! Боко няма да го хариже , щото още му звънти в ушенцата : " и на премиера , и на премиера". А негово величество обича такива пинизи . Поредния цирк на ГЕРБ.
pisna_mi

2012.01.26 | 21:01

2
Тоя ш го остаят да си живурка и да смуче от обществото е... Ко го пишете голяма новина няма що сякаш направиха нещо досега... Хваща ме страх като пиша така земат и в нас утре да влязат да ме опандизят...

2012.01.26 | 21:01

1
Браво, Матросов! Вицето трябва да се пази с голи гърди. А като си тръгнеш, ние ще повтаряме "и премиера, и премиера".

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини