Баща наръга сина си след скандал

  • 25 януари 2012 17:20

  • 2810
  • 2
Баща наръга сина си след скандал
©

Баща заби нож в шията на сина си след скандал в дома им в Якоруда. Сигнал за инцидента е подаден във вторник от съседи в полицията в Разлог.

На ул. "Грънчар" е намерен пострадалият 31-годишен Аспарух Калайджиев. Той веднага е транспортиран в Спешния център. За щастие острието не е засегнало важни кръвоносни съдове и след прегледа младият мъж е пуснат за домашно лечение. Полицията е арестувала баща му 58-годишният Демир Исмаилов. Той обяснил, че се скарал със сина си, след което се сбили и в мелето го намушкал с ножа. По случая е образувано полицейско дознание.

Това е вторият случай в региона за последните две седмици, когато баща посяга на сина си. На 12 януари вечерта 61-годишният Илия Куршумов прободе смъртоносно сина си Димитър след скандал в дома им в разложкото село Баня. Младият мъж издъхна на място от фаталният удар с ножа в гърдите му.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2810 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
!!!!!!!!!!!

2012.01.26 | 23:36

2
Народе виждате ли кво става заради безпаричие и мизерия вместо да четете излизайте и мачкайте боклуците койт ни окрадаха а те са правителството ни гнустно 240 копелета на човек по-1 милион а ние сме с 200 лева заплата тоци се вдигат а ние седим и четем и се нервираме после ходи плюй по-хората койт заслужено са си искарали заплатата с учене и могат да си позволят лукс вместо да плюете тях се изправете на крака и нека българския дух да избие тея некадърници мързеливи къдет цял живот крадат от нас залужаващи много не забравяйте че сме родени за да сме свободни а безплощадно са ни оковали!!!!
konsa

2012.01.26 | 23:05

1
стига налива масло в огъня,бре.кво се превъзбуждаш.все едно преди не ставаха такива неща,просто не ги огласяваха.а и все едно не ги знаем помаците.

Добави коментар

Водещи новини