Изчезналата Каролин - омъжена в Серес?

  • 21 януари 2012 08:47

  • 3350
  • 0
Изчезналата Каролин - омъжена в Серес?
©

Изчезналата 18-годишната Каролин Кръстева вероятно е омъжена в Серес. От момичето няма вест вече дванадесети ден.

Каролин изчезна от мездренското село Руска бяла. Тя се обадила един-единствен път след изчезването си от скрит номер. Звъннала на сестра си Анна-Мария, която скоро се задомила във Враца, а свекър й е надзирател в затвора. "Омъжих се в Серес", казала Каролин. На въпрос дали знае къде е Серес, тя отговорила: "Да, в Гърция". После се разревала и връзката прекъснала.

"Отвлечена е, но дано да е жива", молят се съучениците й от 11-б клас с профил "Туризъм" от гимназия "Иван Вазов" в железничарския град. Те се опасяват, че дребничката Каролин е станала жертва на трафик. "Дано да не са я използвали, а после да са я убили и изхвърлили", кръстят се хората в родното й село.

Нейният съсед Кирил Конов е последният човек, който я е видял, твърди "Стандарт Нюз". Било 9 януари, първият учебен ден след ваканцията. Каролин се прибрала, както обикновено, от училище, но в късния следобед се случило нещо странно. Тя заминала неизвестно къде с Мицубиши.

"Пред нас спря тъмносиньо комби, от което излезе мургава жена на около 40 години. В това време на портичката се показа и Рони, двете размениха по няколко думи и момичето се върна вкъщи. Докато я нямаше, жената я препсува гнусно. Рони излезе почти веднага. Не знам какво е взела, но не носеше никаква чанта. Качи се в колата и оттогава не съм я виждал".

Това си спомня комшията Конов за онзи снежен понеделник, когато изчезнала Каролин. Той твърди, че въобще не е търсен от полицията, за да разкаже каквото знае. Съседът в първия момент си помислил, че като никога младежи са дошли с кола за Каролин да я водят някъде на купон. После видял, че и шофьорът бил на възраст.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3350 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини