САЩ и Израел провеждат разговори за ядрената програма на Иран

  • 20 януари 2012 19:31

  • 873
  • 2
САЩ и Израел провеждат разговори за ядрената програма на Иран
©

Американският генерал Мартин Демпси, председател на съвета на началник щабовете на САЩ, е на посещение в Израел с цел обсъждане на ситуацията, породена от нежеланието на Иран да се откаже от ядрената си програма, съобщи в. „Вашингтон пост”.

В Израел Демпси трябва да се срещне с израелския премиер Бенямин Нетаняху, с министъра на отбраната Ехуд Барак, както и с командващия на израелската армия.

Съдържанието на разговорите няма да бъде оповестено, за да се спазят процедурите при консултации на толкова високо ниво.

Преди срещата си с израелския министър на отбраната, Демпси посочи, че САЩ и Израел имат много общи интереси в региона и се нуждаят от задълбочаване на сътрудничеството си.

Последвайте канала на

Весела Найденова
873 2

Коментари 2

Добави коментар
slapyoubithes

2012.01.22 | 22:13

2
Иран няма ядрено оръжие и те го знаят.Иначе нямаше да посмеят да влизат така остро.Америка нарушава всякакви морални и международни норми като практически оказва безпрецедентен натиск,а най-вероятно и ще проведе военна интервенция без дори да обяви война на Иран,което е длъжна да направи дори и по своята конституция.Единствената надежда за опазване на мира в Света е да изберат Рон Поул за президент, но надали ще се случи
anonim

2012.01.22 | 20:52

1
Иран ще ви бъде най големият враг хаха всички се страхуват и се чудят какво да правят :)))

Добави коментар

Водещи новини