Рик Пери напуска президентската надпревара на републиканците (обновена)

  • 19 януари 2012 16:44

  • 1012
  • 0
Рик Пери напуска президентската надпревара на републиканците (обновена)
© gettyimages

Кандидатът на Републиканската партия Рик Пери излиза от изборите за кандидат президент на своята политическа формация съобщи АП.

Рик Пери претърпя поражение на вътрешнопартийните избори в Ню Хемпшир и Айова. в Двата щата той получи по-малко от 1% от гласовете на съпартийците си. Според медията оттеглянето на Пери идва в момент, когато друг претендент Нют Гингрич иска да обедини консерваторите в републиканците, които са разделени между него Рик СанторумРик Санторум Ричард Джон Санторум е американски политик и кандидат на Републиканската партия за и Пери преди важния вот в Южна Каролина на 21 януари.

В същото време медии в САЩ съобщиха, че при резултатите от Айова се получи неочакван обрат. Първоначалната информация за победата на надеждата на републиканците Мит РомниМит Ромни Уилръд Мит Ромни е американски бизнесмен и политик от Републиканската партия. Губернатор на с 8 гласа над съперника му Рик СанторумРик Санторум Ричард Джон Санторум е американски политик и кандидат на Републиканската партия за бе опровергана. По нови данни от преброяването на гласовете в щата Сантороум печели партийния вот с 34 гласа.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1012 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини