Борисов в с. Арчар: За да дойде някой при вас, първо трябва да има път

  • 19 януари 2012 13:47

  • 1118
  • 1
Борисов в с. Арчар: За да дойде някой при вас, първо трябва да има път
©

За да дойде някой при вас, първо трябва да има път. Това каза министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г при откриването на рехабилитирания второкласен път Видин-Лом-Ковачица/Гиген.

Премиерът, придружен от министъра на регионалното развитие и благоустройството Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена и председателят на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура” инж. Лазар Лазаров, преряза лентата на пътния участък. Проектът е на обща стойност 14 694 541 лв. без ДДС.

Той е реализиран по проект „Рехабилитация на пътната инфраструктура” със 75% финансиране от Световната банка. Останалите средства, както и ДДС са от републиканския бюджет. Министър Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена изтъкна, че Видин е един от най-бедните икономически региони в България, регион, който е от изключителна важност за България, но същевременно и много беден. Над 40 млн. лева са предвидени да бъдат инвестирани в област Видин, за да се подкрепи развитието на региона, каза още Павлова.

Премиерът Бойко Борсов посочи, че парите ще бъдат инвестирани в църквата, детски градини и училища и ще се търси финансиране по всички програми, по които това е възможно. Той наблегна на голямото значение за завършването на Дунав мост 2 за региона.

Последвайте канала на

1118 1

Коментари 1

Добави коментар

2012.01.19 | 15:16

1
Всъщност, куче грозно - за да иде някой при тях, тях трябва да ги има, но докато си откраднеш паричките, като уж правиш пътища - хората вече ще са умрели от глад ! Няма ли да пукне вече тоя грозен помияр, не мога да му гледам гнусната мутра на главорез !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини