Слави Трифонов прави сериал

  • 19 януари 2012 06:59

  • 5822
  • 2
Слави Трифонов прави сериал
©

Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в ще се присъедини към сезона на българските сериали.

В момента екипът му уточнява концепцията за новата поредица, а снимките започват от другия месец, съобщава “24 часа”.

Минисериалът ще е комедия и ще се казва “Ракия сънрайз” – също като парчето на Трифонов от албума “Вавилон”. Той ще наподобява американските “Приятели” и “Двама мъже и половина”. Тв водещият също ще има роля. “Защо да не участват Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в, музикантите от “Ку-ку бенд” и още няколко красиви дами? Точно така и ще бъде”, каза Трифонов във вечерното си шоу във вторник вечерта.

Красимир Радков, Виктор Калев и Мариан Бачев също ще играят в лентата. Но кой какъв ще бъде – още никой няма представа. Засега само сценаристите на шоуто знаят това.

“Ракия сънрайз” ще се излъчва в рамките на “Шоуто на Слави” от пролетта. Това не е първият подобен проект, с който се захваща Слави. Преди 3 години той и екипът му пуснаха в ефира на bTV ситкома “Къде е батко”. Той обаче беше на екран само няколко седмици.

Последвайте канала на

Десислава Станева
5822 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
M

2012.02.09 | 07:15

2
Тъпанар сънрайз... Какво може да се очаква от ....лайно, което се срамува дори от името си... Един от най-големите боклуци в страната-неук, тъп, нагъл, простак...лъжец и НАЙ-ВЕЧЕ КРАДЕЦ!

2012.01.23 | 09:12

1
Да беше направил сериал "Селянинът с колелото" и да е автобиографичен.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини