Задържаха иракчанин на Капитан Андреево

  • 18 януари 2012 17:14

  • 668
  • 1
Задържаха иракчанин на Капитан Андреево
©

Гранични полицаи задържаха иракчанин на ГКПП – Капитан Андреево.

Той се опитвал да стигне до Германия с фалшиво разрешително за престой съобщиха от „Гранична полиция”. Днес към 13.30 часа на пункта пристигнал за влизане в страната автобус, пътуващ от Истанбул за София. 30-годишният иракчанин Х. К. представил за обработка паспорт с бланка, удостоверяваща, че има право да пребивава в Германия.

Граничният полицай, извършил проверката, се усъмнил в истинността на документа. Иракчанинът е изпратен за контрол на втора линия, където експерти установили, че бланката е фалшива. Х. К., който до този момент говорел на английски език, започнал да прави знаци, че нищо не разбира. Той е задържан в Гранично полицейско управление-Свиленград.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
668 1

Коментари 1

Добави коментар
Мен

2012.01.19 | 07:18

1
Веднага екстрадация обратно в Турция. Тея тъпи фесове нарочно пускат всякакви боклуци да напълнят Европа с гнусния си ислям. Веднага да се направи стена висока 10 метра и широка 30 на границата с Турция. Ако някой се опита да влезе нелегално - да го заравят до раменете в земята, туба бензин на главата и да му драснат клечката. Само така ще спасим нас и децата ни от тези човекоподобни никому ненужни лайняри !!!

Добави коментар

Водещи новини