Марио Заека е лежал в психиатрия през 2009 г.

  • 17 януари 2012 18:51

  • 1569
  • 3
Марио Заека е лежал в психиатрия през 2009 г.
©

Вторият заподозрян за убийството на 17-годишната Мирослава от Перник Марио Любенов е бил на лечение в психиатрията на 4-и километър в София през 2009 г.

Той е постъпил там с посттравматичен стрес, който е отключил шизофренията му. Това заяви лекарят Владимир Николов, който е поставил диагнозата му, предаде bTV.

Психиатърът разкри, че има различни видове шизофрения, като една от тях е пристъпна. Николов обясни, че не е виждал Марио Любенов от година и половина, но когато е трябвало да го лекува е имал симптоми на психично заболяване. Въпреки това, психиатърът уточни, че подобни симптоми могат да бъдат симулирани.

Владимир Николов категорично отхвърли обвиненията на майката на Мирослава, че е взел 10 хиляди лева, за да издаде експертизата. Освен това, той разкри, че диагнозата на Заека за онова време е точна.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1569 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
бля бля

2012.01.18 | 23:57

3
ЕЕ,то остава и да си признае доктора,че е взел парите...

2012.01.18 | 23:57

2
щом е опасен за живота и здравето на хората , трябва да го застрелят. кой лекува бесни кучета?

2012.01.18 | 10:06

1
Май,че психиатрите "обявяват"нас за болни!Един човек,който оставя впечатление на близки ,приятели,работодател,и т.н.като здрав човек-никой не се оплаква от него,че е болен,та тоя човек,изведнъж,сам,без никой да го кара,отива в болницата,и започва да се прави на болен/а по вероятно-плаща на лекаря-зер не знаем ли, че станаха търговци на здраве!?/Нима всичко това не прави впечатление на полиция и общество!?Нима всичко това трябва да се доказва!?Хайде,де!Кой кого прави на луд?Ами тя,престъпността,тогава никога няма да свърши!И кой е престъпника-този,който се прави на луд,или този,който му позволява да го прави!?И ако"закона е такъв"и трябвало да се спазва,кой го направи такъв-не са ли това адвокатите на престъпниците!?

Добави коментар

Водещи новини