Задържаха испанци с 42 кг кокаин на летището в Лисабон

  • 16 януари 2012 18:22

  • 714
  • 1
Задържаха испанци с 42 кг кокаин на летището в Лисабон
©

Двама испанци са били арестувани на летището в Лисабон, като у всеки са открити по 21 килограма кокаин, предаде АФП, позовавайки се на португалската полиция.

Двамата испанци са пристигнали на летището с полет от Домиканската република. След двата ареста е задържан и доминикански гражданин, който вероятно е трябвало да приеме дрогата.

Тримата заподозрени, на възраст между 28 и 39 години, са оставени в предварителния арест. Според полицията наркотиците са били предназначени за пазара на Пиренейския полуостров.

Последвайте канала на

Весела Найденова
714 1

Коментари 1

Добави коментар
Мен

2012.01.16 | 21:24

1
По-скоро са били натурализирани мароканци. В Испния тези низши същества се занимават единствено с точене на социални помощи от работещите съвестни испанци, докато в същото време продават наркотици, занимават се с кражби, проституция и всичко долнопробно за което се сетите. Ако в един слънчев ден всички те бъдат убити, човечеството единствено ще спечели. Същото е положението и с албанците. Скоро ще издърпаме моркова и ще извадим сопата. Много ще ги боли но нищо не може да се направи - решението е взето - има много излишни хора на тази планета, които ще бъдат умъртвени.

Добави коментар

Водещи новини