Френски министър: Социалистите са като капитана на Коста Конкордия

  • 16 януари 2012 12:23

  • 989
  • 0
Френски министър: Социалистите са като капитана на Коста Конкордия
© gettyimages

Претендентът на Френската социалистическата партия за президентските избори Франсоа ОландФрансоа Оланд  Франсоа Жерар Жорж Оланд - Френски политик и президент от  2012 г. Франсоа Оланд е роден на 12 бе сравнен от министъра на отбраната Жерар Лонге с капитана на потъналия в петък кораба Коста Конкордия , предаде РИА Новости.

"Има капитани, които плават много близо до брега. Според мене по подобен начин постъпва и Франсоа ОландФрансоа Оланд  Франсоа Жерар Жорж Оланд - Френски политик и президент от  2012 г. Франсоа Оланд е роден на 12 с бюджетния дефицити ни води към рифовете на дефицита", каза Лонге в ефир по местна телевизия. Министърът заяви и, че заложеното в програмата в основния претендент на сегашния държавен глава Никола СаркозиНикола Саркози   Никола Саркози - Политик и президент на Франция (2007-2012 г.). Роден в Париж на 28 януари 1955 г. в разкриване на 60 000 нови работни места в образователната сфера прилича на шега. По-късно при изява по радио ръководителят на силовото ведомство заяви, че е е имало и следа от намек за трагедията с кораба, потънал в края на миналата седмица. Изборите за президент са насрочени на 22 април.

По-късно днес италианското министерство на екологията предупреди, че потъналият кораб може да предизвика екологична катастрофа. Резервоарите му са пълни с гориво, което може да се излее в морето да причини огромни щети върху околната среда, твърди министърът на околната среда на Италия Корадо Клини.


 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
989 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини