Вторият похитител на Мирослава бил шизофреник

  • 13 януари 2012 21:05

  • 8391
  • 26
Вторият похитител на Мирослава бил шизофреник
©

Вторият похитител на отвлечената и убита Мирослава - Марио, започнал да разиграва добре познат сценарий през последния месец.

Явно усещайки, че плановете му с Чочо да ударят джакпота вървят към провал, той се правел на болен от параноидна шизофрения.

Любопитното в случая е, че от същата диагноза страдаше и Даниела Терзийска, която преди десетина години удуши тригодишния си син Пепи.

Съучастникът на самоубилия се Чочо, дори бил настанен в клиниката на 4-ти км в София, твърдят от института по психология.

Според в. “Труд” полицията го открила в болничното заведение преди четири дни, когато стана известно, че той също е замесен.

Последвайте канала на

Десислава Станева
8391 26

Свързани новини

Коментари 26

Добави коментар
ace of spades

2014.09.18 | 02:07

26
смъртната присъда нищо не би променила, това е най-лесното , смъртта .Истинската и най-тежка присъда е доживотната без право на обжалване, така ще го убиеш психически което е по-лошо от това да му вземеш живота!
-

2012.02.04 | 19:20

25
Борисов е най-големия комунист от всичките ни политици, случайни хора ли се избират за охраната на комунистическата глава? Надали. Един простак имаме начело на държавата, еми така е като няма кой да излезе и да каже нещата такива каквито са така и ще бъде. Нека Бойко Борисов да излезе пред народа и да каже, защо освободиха Алексей Петров!!! Щом аз един обикновен гражданин, знам как тези двамата са крали и източвали "Кремиковци" значи и нагоре по нивата се знае! Досега винаги простащината на този човек ми е била безразлична, но тука вече прекрачи границата! Това вече е гавра с българския народ! Господин, Борисов Вие, барабар с цялото ви МВР, сте едни нищожества, лентяи, корумпирани палячовци! И за да съм още по-искрен Вуйчо, ми работи в НСБОП и е едно корумпирано, подкупно прасе!!! 99% от управата от министри, зам. министри, стринки, лелки до обикновения депутат, до най-обикновения катаджия в Дурангулак, са едни боклуци, измекяри, лентяи, които не се борят с престъпността, а са част от нея и единствената им работа е да наблъскат възможно най-голяма част от семействата си на "държавна работа", а другите да си ебават майките! Извинявам се искрено на онзи 1%, който си върши работата съвестно и наистина се опитва да промени нещо в тази прогнила карикатура, водеща се държава...
mi60

2012.02.04 | 19:20

24
П-а Борисов се изказа грубо и не уважително към смърта. Той също има щерка и ако някой се изкаже така да видим кво ще последва.Всеки да си мери приказките.Бог да пази България.
atilazmeq

2012.02.04 | 19:19

23
ако все управляващите ни са виновни за всичко ??? ок но за доказани предумишлени убииства трябва , изнасилвачи и да не забравяме педофилите трябва да има смартна присада или доживотна без право на замяна това е лично мое мнение но сигорно и на повечето от бг
ТЛСМ

2012.01.14 | 09:06

11
Да а третият заподозрян ще е някой глух и ням сигурно та нито да разбере в какво го обвиняват нито ще може да се защити бахти нагласената история и всичко щото полицейските шефове им били малки заплатите и за това започнали бизнеса с отвличания... И оня безсрамник хората жито ще раздават бог да прости а той тръгнал пържоли за кучето да пече.Бесило за такива политици ....
LAZY

2012.02.04 | 09:24

22
Винаги съм си мислел, че пържолите са били опит за подигравка с работата на полицаите. :) Вие не знам какво се вълнувате, но на мен много ми хареса изказването на Боко. Ценизмът е нужен в случаи, когато трябва да се подчертае нещо, по-дълбоко.
4i4aka

2012.01.16 | 19:21

21
първите неща ги казах защото Вие! Вие, българи! Вие избрахте Борисов ! И защо го избрахте ли? Ще ми кажете защото да не гласувате за комунистите?Имам един факт за вас: Борисов е закърмен със социализъм, той не е по-различен от комунистите, той е даже мноооого по-лош от комунистите! Той е една мутра, един мафиот, един безсрамник ! Мислите че със гласуването си за ГЕРБ сте избрали по-малкото зло?!? Само гледайте ! Много ще си кажете че съм комунист?Е , не съм , аз съм млад човек роден след 89 година и не подкрепям нито БСП , нито ГЕРБ , нито ДПС , нито АТАКА или другите псевдо-националсоциалистически движения.
LAZY

2012.01.16 | 19:20

20
Щом е в лудница това означава само едно! Без затвор! Лудницата си остава за него. Присъдата е.... ,а познайте каква! ЛУДНИЦА! Всички луди не отиват в затвора, те отиват в лудницата, ама този вече си седи там. Въпроса е дали е бил в отпуска, когато се е разиграла драмата! По закон знам, че лудите се пускат в отпуск за известно време и се вкарват други, после тях освобождават и връщат стари, тъй като местата не стигат и не може да вкарат всички луди. При някои инциденти (не малко) точно лудите са причина за тях и извършват ужасни неща. А това е в реда на нещата да ходят луди из улицата. Разбира се след произшествието вече е късно за озаптяване. Лудият ще остане без отпуск, но там си живее живота и пет пари не дава, не работи и само яде, топли се, играе като децата, занимава се с нещо за да не откачи от скука! :)
Ivan

2012.01.15 | 21:05

19
Тези изверги убиха едно невинно момиче.Питате ли в момента родителите им как се чувстват? Нямам думи просто.
Ivan

2012.01.15 | 21:04

18
I tozi li shte GO samoubiat?
***

2012.01.15 | 21:04

17
Листопад, не го вдига пред тази постановка. Ако си вършеха толкова добре работата, колкото лъжат, може би щяха да открият моми4ето живо.

Добави коментар

Водещи новини