Данъчните погнаха и Антония Петрова

  • 13 януари 2012 16:05

  • 4251
  • 2
Данъчните погнаха и Антония Петрова
© Интернет

Бившата миска Антония Петрова ще отговаря откъде има пари за почивки и скъпи бижута

След като преживя две отвличания, неодобрението на цяла България за миска и стана жури в едно от най-осмиваните риалити шоута в последните месеци, Антония Петрова ще трябва да се оправя и с данъчни инспектори. От края на миналата година бирници проучват обстойно финансовите дела на блондинката проверявайки откъде тя има достатъчно средства за луксозен мезонет в центъра на София, скъпи коли, бижута и маркови дрехи. Оказва се, че дипломираната юристка, която трябва да е доста по-наясно със законите от обикновените граждани е „забравила“ да си декларира доходите коректно.

Липсват декларации за хонорарите от ревюта, участия, фотосесии и други дейности, пишат от blife.bg. Според последните слухове отговорен за неочакваните проверки на данъчните е бившият годеник на Петрова Александър Бередин. Двамата се разделиха доста бурно миналата година, след като руснакът направи опит да я отвлече. Според Антония той често я тормозел физически и психически и затова се разделила с него.

Освен похищението от страна на Бередин преди години Антония преживяла отново друго такова. Още преди да се сдобие със скандалната си слава Петрова била преследвана от напорист ухажор. След като не отговорила на чувствата му, мъжът я отвлякъл и заключил в апартамента си, но скоро я освободил по своя воля.

 

Последвайте канала на

4251 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Дани

2012.04.11 | 11:50

2
Антония Петрова е прекрасна,ерудирана дама с отлично възпитание и обноски! Ако Бербатов е джентълменът в чайгаджийска България, то Тони е дама на висота, която дори дамите от политиката не показват! Гледала съм в "На кафе",че домът на семейството и е извън София, предимно от стъкло,архитектура от няколко стила,обзавеждането е също комбинирано от различни стилове....та за никакъв неин мезонет не става въпрос,че и в центъра на София?!!! Аристократите живеят в тузарските квартали, в центъра на който и да е град в БГ живеят комунистически издънки,за които това е гордост...
Fen

2012.01.20 | 00:22

1
Браво Татяна Георгиева! Отлично изпълняваш указанията за оплюване!

Добави коментар

Водещи новини